Buna! Te rog sa te linistesti si sa stii ca am citit cu mare atentie tot ceea ce ai scris si te inteleg foarte bine, chiar daca nu am trecut prin ceea ce ai trecut tu sa stii ca stiu cum e sa fii tradat si sa ai impresia ca nimeni nu te mai intelege, dar cum ai spus si tu sinuciderea nu e o solutie, deci nici nu te mai gandi la asta.
Cel mai bun truc ca sa zic asa pe care ti-l pot spune este sa gasesti ceva sau pe cineva caruia sa ii povestesti tot ce simti, cineva de incredere, stai linistit nu ma gandesc la o persoana neaparat, un caine, o pisica, un hamster, orice, chiar daca nu poti tine unul acasa poti sa gasesti unul in fata blocului sau oriunde, si cu asta trec la cel de al doilea truc. Sparge gheata! Daca nu vei reusi sa iesi din casa nu vei ajunge nicaieri, cel mai placut este sa te plimbi intr-un parc, chiar daca sunt oameni nu sunt multi. Incearca sa te privesti ce e mai frumos si vesel, de exemplu... copii care se joaca, pasari, flori, orice si sa te concentrezi pe acel lucru, doar elibereaza-ti mintea de toate problemele.
Mergi la un psiholog daca chiar nu reusesti sa te simti mai bine.
Dar ce varsta ai? Inca mai esti in scoala? Daca da, gaseste cel mai de treaba profesor si incearca sa ii povestesti ce se intampla cu tine, ideea e ca trebuie sa vorbesti cu oamenii, trebuie sa fii deschis, daca te intreba cineva daca esti suparat nu spune NU! Spune-i persoanei respective ca mda... sau cam asa... adica daca te-a intrebat cum te simti inseamna ca ii pasa.
Din cate am inteles nu ai o relatie prea buna nici cu tatal tau, pai chiar daca e asa, ai incercat vreodata sa vorbesti cu el? Chiar daca ai impresia ca are asteptari de la tine, incearca totusi poate nu e chiar asa cum crezi tu, adica parintii isi iubesc copiii. Deci intr-o zi cand il vezi ca sta la televizor sau ma rog nu e prea ocupat si vezi ca are timp sa vorbeasca du-te la el si spune-i ca ai nevoie sa vorbesti cu el.
Sper ca te-am ajutat, si daca mai ai nevoie de un sfat imi poti scrie un mesaj pe profilul meu, in privat sau chiar si aici.
P.S exista si oameni carora le pasa de tine!
Iti sugerez sa mergi la psiholog, pentru a-ti rezolva problema cat mai repede cu putință, iar in cazul in care nu i-ai spus tatălui tau ce simti, ar trebui să o faci pentru ca un părinte te iubeste neconditionat si te poate sprijini, chiar daca are un temperament mai rece.
Ar trebui să faci ceva să te detașezi de la gândurile negative, si nu uita ca nimeni nu e perfect. Cei care barfesc sunt niste oameni prost crescuți, niste frustrati. Si mie mi se întâmplă sa fiu barfita, dar am hotărât să le întorc spatele pur si simplu, si sa le arat ca nu imi pasa, pentru ca asta ii doare enorm.