| deniisu a întrebat:

Imi explica si mie cineva cei cu funda aia? si ce se intampla daca primesc mai mult? pot sa castig >ceva?:happy

Răspuns Câştigător
| emosoul a răspuns:

Pai funda o iei in general pentru cel mai bun raspuns sau pentru primul,si da, ajuta la ceva, deoarece cu multe funde poti deveni Expert TPU.Imi dai funda?:*big grin

5 răspunsuri:
| emosoul a răspuns:

Pai funda o iei in general pentru cel mai bun raspuns sau pentru primul,si da, ajuta la ceva, deoarece cu multe funde poti deveni Expert TPU.Imi dai funda?:*:*big grin

neluL
| neluL a răspuns:

Numai la castig te gandesti? Citeste aici ce inseamna funda :
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente este multumirea unui usher pentru faptul ca l-ai ajutat sa isi rezolve o problema - asta e funda! Aici pe TPU sunt toti pentru unu - adica: ajuta si vei fi ajutat. Bafta!

| Wanderer a răspuns:

Nu, singurul lucru care se poate intampla este sa devi expert TPU, adica o sa ai un chenar portocaliu la poza de la profil si o sa scrie acolo ca esti expert TPU.

| deniisu explică:

@nelul nu ma gandesc deloc la castig.am cont numa de vreo 3 saptamana si toata lumea,, funda in jos funda in sus.si vroiam si eu sa stiu cei cu funda aialaughingoricum sunt aici sa ajut daca pot si sa fiu ajutatakiss

neluL
| neluL a răspuns:

Uite ca ai aflat! big grin si acum la treaba!

Întrebări similare