Mergi la pisi. Deja ai primit invitatie speciala, ce mai vrei, sa fii luata pe sus? Ai spus singura ca te/ai saturat de insulte nefondate.
Crezi ca e asa usor? Sa fi in locul meu sa primesti insulte dupa insulte. E o decizie grea.
As fi dat ce am avut eu pe o viata mai linstita in care as avea doar insulte. Nu imi vorbi mie de chestii de genul ca ai gresit persoana. Ce e greu? Sa alegi calea usoara si sa pleci la el? ce e atat de greu de ales?
De felul meu sunt mai fricoasa. Pana acum nu am facut o boacana asa de mare. Eu as pleca fara sa stie bunici lasand un bilet, dar ma tem cum vor reactiona.
Ce pot face? Sa cheme politia? Ai zis ca esti majora, nu pot face nimic. Doar ca nu stii viitorul tau legat de pisi. NU stii ce poate face si daca se satura de tine ( mutatul impreuna e un pas mare, crede/ma) nu vreau sa imi imaginez ce ti/ar face ai tai.
"imi imaginez ce ti/ar face ai tai." daca te intorci la ei. Am uitat sa specific.
Sunt de 3 ani il cunosc bine. Si plus as sta cu parintii lui
Cati ani are de inca sta cu parintii lui?
Aaa la asta te refereai. Nu ma mai intorc. Am planuri pe viitor. Daca m-as muta ar afecta ceva ca eu am trecut ca locuiesc in alta parte?!
Nu vad de ce ar fi ceva in neregula.
Stii e decizia ta sa mai astepti,dar mai bine sa stai linistita cu cineva pe care il iubesti,decat sa auzi in fiecare zi jigniti.Pur si simplu aceasta tensiune psihologica uriasa de la bunica ta,poate provoca mari probleme,cit psihic, atit moral is fizic. Daca ceva o sa ai durere pe suflet sau ceva de tipu asta, poti sa-mi povestesti mie o sa ascult si o sa-ti ajut, sa-mi scrii sau pot sa-ti dau retele mele de socializare, daca vrei.