| EuAdrian1233 a întrebat:

Îmi fac griji pentru sora mea, ea are 12 ani și vorbește prea mult cu "prietenul" ei. Adică, ea vorbește ca și cum ar avea 16-17 ani. Sunt foarte îngrijorat pentru că sunt fratele ei, de 22 de ani. Și știu cum sunt băieții de 15 ani. Părinții ei nu s-au preocupat prea mult de aplicațiile sociale până acum. I-au interzis să mai folosească Snapchat, dar știu că ea va găsi o altă cale. Ea are încredere în mine și am vorbit cu ea. I-am spus că înțeleg pentru că și eu am avut această vârstă. I-am dat câteva sfaturi, acum ea are încredere în mine și este greu pentru mine să pierd încrederea ei, pentru că doar cu mine vorbește despre asta.

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.E dificil sa tii adolescentii sub control odata ce ii loveste procesul de dezvoltare si implicit furtuna hormonala.Ai grija pe parcurs, ca lucrurile sa nu degenereze in moduri nepotrivite pentru varsta lor.Din punctul meu de vedere, relatiile se pot face de la liceu, ca sa fie totusi si putina maturitate implicata.Ea are incredere in tine deoarece nu te-ai impus in mod agresiv in fata ei asa cum fac parintii de obicei.Dar vei vedea ca va ajunge si la varsta in care crede ca le stie pe toate, iar toti adultii sunt impotriva ei, cuprinsa de naivitate maxima.Atunci trebuie sa fii cel mai precaut, cand universul ei se limiteaza la cercul de prieteni si colegi, detasandu-se de cercul familial.Asta e absolut normal pentru orice adolescent, cu toate ca e necesara si ancorarea in realitate. Privind la rece, toata treaba de fapt este a parintilor, nu a ta.Dar in fine, e foarte frumos ca iti pasa de ea si doresti s-o protejezi. Sper sa reusesti sa-i pastrezi prietenia si confidentialitatea fiindca va avea mare nevoie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe TPU scrie ai 30 de ani. În fine...
Poartă o discuție cu ea legată de sex!

| EuAdrian1233 explică (pentru anonim_4396):

Ce relevanță are varsta mea in acest context. Lucrezi la site ul acesta si ai nevoie de o analiza?hee hee