| ralucaralu a întrebat:

Imi fac griji prostesti.Sunt in a9a la sfarsit si nu sunt foarte buna prietena cu colegele, dar ma inteleg bine cu ele(imi e greu sa fiu mai deschisa). Totusi ma inteleg bine cu colega de banca, cel mai bine, dar ea e mai sociabila. Vreau sa ajung sa fiu si mai buna prietena cu ea.De asemenea imi e frica ca la anul se va pune cu altcineva in banca, poate nu intentionat ca sa nu stea cu mine, ci pur si simplu pentru ca o roaga alta colega. Stiu ca e o prostie, dar suntem putine fete in clasa si cu ea chiar ma inteleg bine. Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| 女明DongRi a răspuns:

Stiu ca poate fi greu, si pentru mine e greu cateodata sa fiu sociabila, dar fii tu insati si la scoala, caci nu cred ca esti asa de retrasa acasa, langa cei care te cunosc si te admira. Fa`ti colega sa`si doreasca sa stea mai mult cu tine, sa va distrati: mergeti la o pizzerie sau ceva de genul asta, acolo puteti vb deschis despre prieteni, colegi, fashion si despre dorintele fiecaruia, mai puteti iesi impreuna sa jucati ceva: tennis, ping`pong, bedbinton etc.happy. O sa vezi ca incetul cu incetul veti deveni mai apropiate. Baftahappy daca vrei mai multe sfaturi poti sa`mi lasi id`ul tau intr-un mesaj.happy

| Deniisze a răspuns:

Incearca sa fii mai apropiata si de celelalte colege; poate ca una te va intreba daca vrei sa stai cu ea in banca.

| NightHeaven a răspuns:

Sincer...cel mai bun lucru care il poti face e sa ii demonstrezi prin stilul tau de a fi ca si tu poti fi o buna prietena. Nu e nevoie sa stai tu dupa ea, fa in asa fel sa stea ea dupa tine. Si ce daca nu va sta cu tine la anul. Este o oroare din asta? Nu. Fi tu insuti nu incerca sa o impresionezi cateodata e bine sa fii tu 100% nu sa dai 110% daca intelegi ce vreau sa zic. NightHeaven