Posibil sa o placa... dar mai este o varianta... poate ca nu considera necesar ca voi doi sa vorbiti de fosta lui...adica el acum e cu tine... nu ar trebui sa te mai intereseze cu cine a fost el acum nu stiu cat timp...
D33a are dreptate poate ca el considera ca nu e important sa vorbiti de ceea ce a fost in trecut
E dreptul lui sa iubeasca...sa placa... 10.20.30...). e dreptul tau sa'l dai in judecata)...
1. Orice barbat are orgoliul lui. Odata ce a dat`o la o parte din drumul lui, cu siguranta nu se va mai impaca cu ea. 2. Nu mai fi asa de interesata de ea. Crezi ca are ceva mai mult ca si tine? Cu siguranta nu! Tu esti cu baiatul respectiv, nu ea. 3. Poate s-au despartit dintr`un motiv deloc placut si nu vrea sa isi mai aduca de aminte. de ce il "obligi" sa faca asta? Tie ti-ar placea ca prietenul tau sa te intrebe de X, fostul tau prieten, care te inselase? (era doar un exemplu)... mm.nu e prea placut. si 4. Diriginta mea imi spunea mereu "Esti frumoasa, inteligenta si bogata. Ai un baiat bun langa tine. Uita trecutul si lasa pasii sa-ti ghideze viitorul" . P. S.: Primele 3 puncte au fost sfaturile prietenului meu.cred ca un baiat putea sa iti raspunda mult mai clar la intrebarea asta. Nu iti mai pierde timpuri cu ea.nu merita :*