Daca ea are 15 ani si tu 12 ani, e normal, gandesti cu totul diferit la varsta de 12 ani. Poate ea isi doreste prieteni de varsta cu ea. Fa si tu la fel
Buna
Pai. linisteste-te :*. deci spune-i ca ea e singura ta prietena. Spune-i ca tii la ea extrem de mult si ca vreti sa va impacati.
Prietenia voastra este mult mai importanta decat orgoliul. Chiar daca ti se pare ca te sacrifici facand tu primul pas, de fapt iti faci chiar tie un bine. Atata timp cat nu rezolvi conflictul nici nu esti fericit sau productiv si nici nu te poti concentra pe alte probleme.
Daca vorbiti fata in fata poti avea grija ca nimic din ceea ce spui sa nu fie interpretat gresit fara a avea macar sansa de a aduce explicatii suplimentare. De asemenea, vei vedea reactiile celuilalt la ceea ce ai de spus.
Sper ac te-am ajutat. Si. sper sa te impaci cu prietena ta >
Salut
Observ că treci printr-o pasă proastă.
Ei bine, vreau să te încurajez spunându-ţi că diferenţa de vârstă nu contează. Tu poţi avea 10 şi ea 18, atâta timp cât ţineţi cu adevărat una la alta.Eu am prietene şi cu patru ani mai mari ca mine, nu true friends, dar totuşi, îmi sunt prietene. Uite, spre exemplu, am o prietenă care e cu aproximativ cinci ani mai mare decât mine. Şi ne înţelegem foarte, foarte bine.Adică ne distrăm, pot să-i spun când mă doare ceva şi nu a spus niciodată altcuiva ceea ce mă apasă. Deşi nu am foarte mare încredere în ea, fiindcă stă cu categoria ei de vârstă, am încredere în ea pe cât posibil şi mi-e dragă, o apreciez pentru ceea ce a reuşit să facă până la vârsta ei şi a reuşit multe.Atâta timp cât îi demonstrezi că poţi fi ca ea, în sensul că poţi să te maturizezi. Spune-i calm, că vrea prea multe, fiindcă cu timpul te maturizezi, nu poţi singură. Spune-i că faci tot posibilul să o mulţumeşti şi să te schimbi, pentru ea, pentru că e singura şi cea mai bună prietenă a ta. Spune-i'o calm, din inimă. Sigur v-a înţelege şi o vor înduioşa cuvintele tale.Nu vorbi cu frică sau falsitate şi nu-i spune asta în faţa altor persoane, fiindcă poate se v-a simţi ofensată, ruşinată. Ascultă-mi sfatul şi sigur vei reuşi.Lasă-mi id-ul tău şi te voi mai sfătui.Mult succes!
E o diferenta de varsta fiecare gandeste altfel...incearca sa fi putin mai matura cand esti cu ea sa va cunoasteti mai bine, comunicati mai mult, sper sa dea roade.
Nici ea nu da dovada de maturitate
Mereu ai de invatat ceva de la cine nu te astepti. Da dovada de superficialitate renuntand la tine, invocand un motiv pueril. Din pacate nu ai de ce sa ii cersesti prietenia.Vei gasi cu siguranta mai multe prietene care te vor aprecia la adevarata ta valoare, deci capul sus
Eu sunt deja matura! Si mi se pare ca sunt PREA matura, unele glume le iau prea in serios pentru ca nu am fost crescuta cu glume si chestii de genu`. Vreau sa fiu un copil, asa cum ar trebui sa fie cineva care are 12 ani si ea nu vrea sa inteleaga asta.Intelegeti, nu e vb de cat de matura sunt eu.
Ai putea sa-i arati ca merita sa iti fie prietena asa cum esti tu, copila sau nu.Determin-o sa fie demna de prietenia voastra indiferent de circumstante.