| xxCargoXXII a întrebat:

Imi pare tare rau pentru prostii care judeca dupa aspect, par si imbracaminte.Se stiu ei destul de bine si faptul ca o persoana
asculta rock asta nu inseamna ca e Satanist asa cum au zis-o niste descreierati.
Nu credeti ca noi suntem tot oameni? Ce, ne-ati vazut dezgropand cadavre sau vorbind cu spirite?

NU MAI JUDECATI OAMENII DUPA ASPECT!

Răspuns Câştigător
| Scarbo a răspuns:

Treaba lor e sa judece, treaba ta e sa nu asculti.

5 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu unul ascult rock( deala frumos happy ), si sa stii ca unele persoane m-au judecat laughing.
Dar nu ma afecteaza.
Si ma imbrac normal, oricum. Doar ascult rock, nu sunt rocker sau ceva.

| KLiNK a răspuns:

Dupa parerea mea rockul este un gen care n-are nimic in comun cu satanismul. Bine, poate Black Metal sau Death Metal (nu mai stiu exact) sunt putin cam ciudate. Dar in rest este totul lapte si miere. Rockul isi are originile in Blues si muzica Country. Nu vad nimic in legatura cu satanismul aici big grin Am un coleg care asculta rock si am inceput sa ascult si eu. Rockul acela frumos al anilor 80-90.

| Drimmero a răspuns:

Oameni frustrati, doar dupa aparente se leaga ei, nu-i nimic, nu-i asculta!

| AnoNymOuSS11 a răspuns:

Tu esti ala/aia cu profu de religie care a zis ca e diavolul in tine?=] Nu e in tine da e pe pamant, aveti grija laughing)

| NastyGirl55 a răspuns:

Ba, sincer ma cam doare undeva de parerea lor. Ascult ce vreau si fac ce vreau pentru ca e viata mea.Mereu se gasesc oameni care judeca, care nu apreciaza ceea ce este in interior. Ei iau in considerare doar ambalajul. Faza e ca nu toti suntem la fel. Daca iesi pe strada mai ''diferit'' o sa se holbeze toti la tine si nici nu vreau sa stiu ce e in gandul lor. Draga mea, satanismul nu consta in muzica rock, ci in pacatele pe care oamenii le fac zi de zi, ci anume sa judece si sa barfeasca.Asta e cel mai satanic lucru. Dumnezeu ne-a facut diferiti. Daca tu se simti in rock ca intr-o lume doar a ta tin sa mentionez ca nu trebuie sa te iei dupa ce pun altii.