| anonim_6610 a întrebat:

Imi plac doi baieti si lor le place de mine unul are 14 si altul 15 cu cel de 14 ani sunt intr-o relatie si de cand a fost in vacanta la mare a venit cel de 15 ani si mi-a spus ca vrea sa fie cu mine si ca ma iubeste iar acum cel care mi-a spus ca ma iubeste a plecat in germania pentru ca acolo sta dar vine de craciun si mi-a spus ca i-ar placea mai mult aici decat acolo si ar vrea sa se mute aici si acum eu nu mai stiu ce sa fac pe cine sa aleg?

Răspuns Câştigător
| AlexiaAlexutza a răspuns:

Buna.Singurul sfat care ti l pot da si stiu bine ca nu va da gres este acela de a iti asculta inima.Asta depinde doar de tine si de cine esti tu mai mult atrasa, stiu prin ce treci, am fost si eu pusa in situatia de a alege intre doi sau chiar trei baieri. Sper ca te am ajutat:*:*:*! SUCCES

13 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Pana se muta ala din Germania,mai bine ai fi cu celalalt,asa vei vedea ce se intampla pe parcurs, cu cine nu vei mai vorbi, chestii.

| anonim_6610 explică:

Si parca mi-ar placea mai mult sa fiu cu cel de 15 ani decat cu cel de 14 desi eu am o relatie cu cel de 14!

Ti-am spus, asteapta sa vina cel din Germania, se pot intampla multe pana atunci.

| anonim_6610 explică:

Si pana atunci sa fiu cu cel de 14 ani?

| anonim_6610 explică:

Si cel de 15 va pleca inapoi in Germania dupa craciun, adica dupa anul nou.

Pai asa, ramai cu cel de 14 ani, nu prea are rost sa te desparti de el doar ca sa fii pentru cateva saptamani cu celalalt, nu se merita.

| anonim_6610 explică:

Sper sa ai dreptate

| anonim_6610 explică:

Chiar imi place mai mult cel de 15 si acum sunt foarte derutata

O sa iti treaca, sper, dar pe celalalt de 14 nu il placi?

| anonim_6610 explică:

Nu prea

Eii,vrei prea multe tu laughing. Cati ani ai?

| anonim_6610 explică:

13 am! lool

| anonim_6610 explică:

Chiar as vrea sa stiu ce sa fac!