Pai ce pot sa iti zic:
frumusetea nu consta in numarul de colacei de pe burtica sau in kilogramele in plus in nici un caz tu trebuie doar sa te aranjezi putin adica doar machiaza`te ca acum e vara si nu mai sunt profi enervanti care nu te lasa sa te aranjezi.fii la fel de vorbareata cu el, nu face pe nebuna adica nu injura si nu te prosti de fata cu el.fii draguta si zambareata si cam atat.:X
funda?
1.Scapa de complexe, nimeni nu-i perfect
2. Daca vezi ca nu sta cu tine gaseste-ti pe altcineva
3.Mult noroc
Draga Anykuta cati ani ai? deci daca vezi ca el nu iti da atentie in sensul ca ai place de tine si ca vrea sa fie cu tine, tu dc ai face ceva? daca nu te place pentru cum arati e treaba lui inseamna ca el pune mai mult suflet pe aspectul fizic, si tu cum ziceai ca esti plinuta poate nu il atragi, de ce nu incerci sa slabesti? cate kg ai?
incearca sa petreci mai mult timp cu el, fa multe glume dar care sa-i placa (zi mai intai mai multe tipuri de bancuri si vezi care ii plac) si dupa ce vezi ca va intelegeti ma bine invita-l undeva
pentru mai multe detalii poti ta-ti intrebi parintii daca ai sub 18 ani (intreaba-ti in special mama)
Pei nu cred ca ai ce`i face.El te vede pe tine ca p o prietena si nimic mai mult.Nu poti obliga pe cineva sa te placa.Nu mai stiu unde am auzit:Cu bani poti cumpara sex, dar nu poti cumara dragostea
Pai machiazate si tu mai mult si spune-le parintilor ca asa fac toate prietenele tale, face-ti schimb de adresele de mess vorbeste cu el cat de mult poti tu si nu lasa greutatea sa iti stea in calea fericirii simte-te mandra de asta si mereu sigura pe tine.Pe mess propune-i sa mearga cu tine intr-un parca doar voi 2 fara colegele tale. Pss un sfat sa nu il intrebi direct ce simte pentru tine pentru baietiilor nu le place asta.Cand va fi momentu potrivit supune-i ca il iubesti.Succes!