| Dyanes a întrebat:

Imi place d un tip, astazi dimineata. am iesit in oras, era in fata mea.si imediat cum am trecut de el. a inceput sa tipe, cica vb la teelefon, dar tipa ff tare.eu m`am intors brusc si m`am uitat la el, pentru ca m`am speriat. el s`a uitat in ochii mei.si deodata a tacut. ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Julieღ a răspuns:

Sigur vrea sa iti atraga atentia. Poate si el te place si nu are tupeu inca sa vina sa iti spuna. asa ca foloseste alte metode ca sa-ti dea de inteles, ca majoritatea baietilor de altfelhee hee Succes!

7 răspunsuri:
| ßömþŌʼnįĶ a răspuns:

Poate a fost dragoste la prima vedere si s-a indragostit de tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu fi fost rusine se zice ca daca un tip te place si deoadata tace de exemplu intr-o cearta... da s-ar putea sa te placa! sper ca te-am ajutat mult noroc! funda please

| mgtow a răspuns:

Cred ca te-a pus la proba sa vada daca ii zici ceva si daca a tacut inseamna ca nu vrea nimic de la tine a facut teatru putin si atat.

| AnonimEsteEu a răspuns:

Cred ca vra sati atraga atentia, ca si el la fel te place. Funda?

| Pukka a răspuns:

Lucruri de genul acesta se intampla peste tot!
Daca in cazul in care atunci cand ai trecut pe langa el nu te-a observat si a tot tipat intr-una iar in momentul in care te-a zarit a tacut inseamna ca nu a vrut sa para un baiat rau care nu stie sa se comprote cu fetele lucru care denota ca te place asa ca incearca-ti norocul cu el si vezi ce se va intampla! Succes!

| Patry48485 a răspuns:

Cine stie, probabil vroia sa iti atraga atentia si probabil ca a reusit. POate ca si lui imi place de tine.

| Yoana a răspuns:

Cred ca te place.