Boss si eu sunt acum tot in clasa a 10a nu stiu cum sa iti zic dar mie mi se pare ca e cel mai bine singur. Nu am avut iubita pana acum dar in jurul meu vad multe cupluri care fac gesturi cringe.Și plus ca suntem mici avem de abia 16ani nu stiu de tine dar eu personal nu o sa imi fac iubita decat pe la vreo 23-24 de ani mie atunci mi se pare cel mai normal pentru ca atunci termini cu scoala. Gandeste te ca multe cupluri zic ca se iubesc mult la 16-17 ani si la 18 sau chiar mai devreme fac sex i-ar apoi se despart dupa ceva timp si s-a dus totul.
#Forever Alone
Ha, ha, ha... esti inca micut, de aceea nu vezi rostul unei relatii cu fetele la varsta asta, dar in cativa ani vei vedea cum tanjesti dupa o fata frumoasa.
Mai vorbim peste 3-4 ani
Am fost intr-o situatie asemanatoare, singurul lucru diferit a fost faptul ca nu am venit din transfer si nici ea. Povestea incepe asa, incep liceul toate bune si frumoase si in a doua saptamana m-a scos la raspuns pe mine si pe ea si i-am zis ca nu stim nimic si sa ne treaca 4 si cam de atunci a inceput toata treaba dintre noi doi.Eu ma mai bagam in seama cu ea rugand o sa ma ajute pe la mate, am inceput sa stam impreuna la activitati, ea a inceput sa imi faca poze in ore ceea ce mi s-a parut dragut, ma striga dupa nume si imi facea poze cu filtre de pe snap.Ne am dat la un moment dat reciproc follow pe insta si am inceput sa vorbim nu doar in timpul liceului ci si in afara lui. Dupa 3 sau 4 luni au inceput sa apara pentru mine sentimentele fata de ea, nu sunt sigur daca si din partea ei, dar un lucru care ma face sa cred pana si in ziua de azi ca si ea a avut sentimente pentru mine a fost faptul ca imi dadea si ea mesaje(nu doar eu)cu ce faci sau cum mai esti. Timpul a trecut si am avut o vacanta de 2 saptamani in care m-am trezit cu un mesaj de la ea in care scria daca poate sa ma sune ca vrea sa vorbim, m-a sunat si i-am zis ce vrea sa vorbim si a zis ca vrea doar sa povestim pentru ca este la o plimbare si se gandea la mine(inca un motiv sa cred ca avea sentimente pentru mine).Se termina clasa a 9-a si in vacanta de vara lucrurile au inceput sa devina serioase vorbeam cu ea in fiecare zi aproape, vorbeam pana la 3 noapte.A inceput sa se deschida foarte mult in fata mea, imi zicea toate problemele ei legate de ea si de familia ei, imi trimitea poze cu ce face si asa mai departe.In mintea mea am zis ca nu poate fi adevarat ceea ce mi se intampla, eu fiind timid, ne avand iubita vreodata si nici macar primul sarut era ceva wow(nici acum nu am reusit sa fac acele 2 lucruri da e ok) : )).Eu ii tot bateam apropouri sa iesim candva la un suc sau la o plimbare si ea mereu zicea ca mai vedem.Intr-o seara mi-am facut curaj si i-am zis tot ce simt pentru ea, m-a lasat in seen pana a doua zi dimineata in care mi-a dat mesaj cu ce fac si daca sunt bine. Ulterior mi-a explicat ca nu avem cum sa fim impreuna pentru ca suntem colegi, ce o sa zica ceilalti colegi, o sa ajungem sa ne certam si dupa ne vedem in fiecare zi, chesti de genu.De atunci am mai vorbit dar nu cu acelasi entuziasm(la partea asta am fost eu prost ca am continuat cu vorbitul, treaba asta mi-a facut mai mult rau decat bine)Si de aici incepe faza nasoala.Treaba asta cu vorbitul a tinut pana la jumatatea clasei a 10-a moment in care ea s-a imprietenit cu o colega care, cred eu, a schimbat o mult, a inceput sa isi faca tot felul de prieteni si am aflat, chiar de la ea ca vrea sa se puna impreuna cu un baiat care era a 12-a.Eu iti dai seama ca nu am vrut treaba asta si am bagat tot felul de strambe sa nu se puna ei 2 impreuna.Ea s-a suparat pe mine rau si de atunci nu am mai vorbit deloc m-a scos de la follow de pe insta si etc. Ulterior s-a despratit de baiatul ala pentru ca era indiferent si vorbea urat cu ea.Vina mea ca nu m-a crezut=D.Well.Pe la jumatatea clasei a 11 a am reinceput sa vorbim dar nu ca inainte, doar ce faci si asa mai departe, doar face to face.Am ramas odata singuri in clasa pentru ca nu am mers la sport si am povestit despre tot, cat de prost am fost eu ca m-am bagat in relatia ei si nu voiam sa inteleg ca nu putem fi impreuna, si si ea a recunoscut ca trebuia sa ma creada si lucruri de genu.Acum suntem a 12 a ne intelegem bine, vorbim dar doar la liceu si ea incepe sa aiba comportamentul pe care il avea in a 9-a, inca ma gandesc daca sa ii dau follow pe insta but we will see=DD.Motivul pentru care ti am scris toata povestea asta de la care te ai plictisit cel mai probabil: ))este sa vezi la ce se poate ajunge. Sfatul meu este sa incepe ti sa va cunoasteti mai bine unul pe altul,ai zis ca nu sti daca are iubit, incearca sa afli, dai follow pe insta, mai da mesaj cerandui o tema ceva, intreaba colegi in care sti ca ai cat de cat incredere lucruri despre ea, vreau de la tine sa fi sigur ca vrei sa fi cu ea.Alegerea iti apartine, doar tu stii ce iti doreste inima cu adevarat si daca ajungi in stagiile in care am ajuns si eu si vezi ca ceva se strica la mijloc, retragete ca te vei distruge pe tine insuti crede ma.Ai grija de tine.Si scuze de raspunsul lung=DD.A si la faza cu uitatul unul la altul, mi ai adus aminte de cat de frumosi sunt ochi ei.hihi
Nu m ai plictisit, multumesc pentru raspuns si mai astept sfaturi
Salut! Prima data trebuie sa aflii daca ii place de colegul din spatele ei. In functie de raspuns NU RENUNTI
1. Daca ii place de colegul o sa faci gesturi frumoase sa o cuceresti + aflii FB, Insta, Nr etc: biletele in geanta, ZILNIC o floare (dar nu de fata cu toata lumea-comunici prin biletele ca Anonim pana o sa ii spui cine esti), poti sa ii cumperi si ciocolatele si sa rogi mereu fetele, dar o servesti pe ea prima
2. Daca nu place pe nimeni, o sa fie mai usor sa o cuceresti prin gesturile de mai sus
3. Indiferent cum este situatia, NU RENUNTA, fi corect si fa din asta o poveste de neuitat pentru amandoi.
Mi e rusine sa fac gesturile astea cu floarea si cocolata, de abia reusesc sa vorbesc cu ea, mai astept sfaturi
user449549 întreabă: