| toica2 a întrebat:

Imi place de ea, am fost colegi de clasa, e draguta, ma inteleg super cu ea, am incercat sa fac o manevra si i-am zis, auzi mi-a zis o fata ca cica tie iti place de mine, asa e?, si ea a raspuns, "ce tampenie" dupa aia m-a batut la cap ca cine, dar tot ea, ma rog mai multe fete cand am re - aparut in scoala dupa o perioada mai lunga, au sarit pe mine, ca "mama ce ai slabit", si cica "te-ai facut bun frate", si aceasta fata care imi place de ea, imi arunca priviri si ochii ei albastrii ma innebunesc pur si simplu noaptea nu ma ia somnu cu gandu la ea, parca o vad peste tot, m-am imbatat m-am facut muci dupa ce a zis ce tampenie, nu stiu cred ca m-am indrgostit de ea lol nu stiu ce sa fac, e prima fata de care m-am indrgostit cu adevarat si cand o vad parca nu mai tin cont de nimic, s-a despartit de pretenu ei, si nu mi-o pot scoate din cap, need help, vreau niste raspunsuri SINCERE de la cineva care chiar a trecut prin asta, deci pur si simplu fata asta ma omoara...

Răspuns Câştigător
| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Da.bine acum nu mai suntem impreuna. ne-am certat pentru ca el este prea gelos.dar asta e cu totu alt subiect.mai departe depinde de voi.deci el mi-a zis pe mess ca ma iubeste etc dar ca ii pare rau ca nu simt la fel.cand am citit am ramas praf:X si apoi pe mess mi-am facut curaj si eu sa-i explic tot.ca eu tin la el mult dar ca nu am avut curaju sa i-o spun atunci bla bla. si apoi m-a intrebat daca vreau sa fim impreuna si am zis normal da.si.asta a fost:X

6 răspunsuri:

Spune-i tu ca tii la ea sau ca o iubesti! Asa am patit si eu. Cand mi-a zis respectivul ca el crede ca eu il plac i-am raspuns imediat cu " de unde ai mai scos-o si pe asta".m-am blocat si pur si simplu nu i-am putut spune in fata.iar dupa ceva timp mi-a zis pe mess ca ma place si ca ar face orice pentru mine dar e pacat ca nu simt si eu la fel.si atunci i-am spus adevarul si...am fost impreunahappy baftawinking

laughing e mai bine sa fii treaz.sau daca chiar nu ai poti s-o faci poti sa bei whiskey da nu mult! Daca nu ai curaj sa ii spui in fata spune-i si u pe mess cum a facut ex-ul meu.dar e mai bine daca ii spui in fata ca asa ii poti vedea reactiasmug

| toica2 explică:

Si am 16 ani :

| toica2 explică:

Deci pana la urma, ai stat cu el? adica ati fost impreuna?

| toica2 explică:

Esti bestiala, o sa imi iau inima in dinti, dar ma gandesc sa-mi fac curaj cu niste whiskey? sau sa fiu treaz?

| toica2 explică:

Ii zic pe mes, dar inainte ii cer web sa vad ce face, si cred ca imi fac un pic de curaj cu ceva tare laughing dar imi e frica sa nu imi stric prietenia cu ea.