Zic si eu doar: incearca sa afli ce sentimente are despre tine incerci sa te dai mai mult pe langa ea faci glume cu scopul sa afli asta apoi daca sentimentele sunt ca si ale tale fa pasul!in cel mai razu caz nu o sa accepte dar in cel mai bun te alegi cu o iubita!
Zic si eu doar: incearca sa afli ce sentimente are despre tine incerci sa te dai mai mult pe langa ea faci glume cu scopul sa afli asta apoi daca sentimentele sunt ca si ale tale fa pasul!in cel mai razu caz nu o sa accepte dar in cel mai bun te alegi cu o iubita!
Simplu...Spune-i ca vrei sa vb te comporti frumos cu ea, castigai increderea si dupa aia ii poti spune ce simti. BAFTA!
Iti place de o colega, crezi ca ea te place? Acorda-i mai multa atentie, discutati mai mult despre,, oamenii in ziua de azi", adolescentii, porcariile lor si te poti da in vorba de relatii. Eu una, cred ca majoritatea relatiilor dintre persoanele cu varste fragede - asa le consider eu, adica 16-17 ani (SUB 16-17 ANI!) sunt o pierdere de vreme si denigram cuvantul RELATIE.
O ...relatie cuprinde dragoste si sex. Dragostea consta in sentimente, incredere deplina, armonie, intelegere si celelalte calitati ce trebuie puse in baza. Sexul e sex, contact sexual si pierderea virginitatii (daca aceasta ar fi existat), dar constienti in tot ceea ce faceti. Intr-un cuplu, sentimentele sunt bine conturate, neexistand confuzii. Marea replica:,,te iubesc" este foarte importanta, inteleasa de putini, folosita si spusa de multi! Din ceea ce am spus, denota ca ambii parteneri cred eu, ca ar trebui sa fi ajuns cel putin la maturitate. Adolescenta e o etapa greu de parcurs, usor de ajuns, plina de tentatii si alte lucruri de genul. Mai este si normal sa ne dorim o iubita/ un iubit, dar ca sa nu fim raniti trebuie sa meditam mult pe planul asta, atunci cand trebuie!
,,Construiesti ceva usor, dar il mentii greu". Pentru ce iti doresti acest lucru?
,, Mai mult decat amici"-evident ca la relatie te-ai gandit. Dragostea, nu cred ca-i o problema atat de mare. Poti avea prieteni, familie, dragoste din partea lor. Sex? Ce atat graba? Autosatisfacerea este o cale la nevoie. (scuze ca am facut aceste adaugari)
Este complicat... poate am facut ca totul sa para complicat si nu e, dar nu sustin asta.
Sfatul meu? Fii constient si hotarat in tot ceea ce faci. Iti spun ca fata, nu te lasa dus de nas, femeile sunt ca niste poeme perverse. (mai ales adolescentele astea mici, te vei mira, or fi ele pitipoance, dar unele gandesc - putine, normal, si calca-n picioare rabnitii cocalari!) Pastreaza-ti-o ca amica, nu te amagi de pe acum. Crezi ca-i timpul trecut? Nu!
Realizeaza-te pe plan vocational, gandeste-te, fa-ti planuri, actioneaza inteligent si-ti poti gasi mai usor,, jumatatea" dupa maturizare, exista timp!
Succes.