| LawlietL886 a întrebat:

Îmi place de o fată. Am început să vorbesc cu ea dar îmi povestește de fostele ei relații și e nașpa. Mă simt prost când mă gândesc că a sărutat-o, că s-a culcat cu el (cu mulți de fapt) a avut o grămadă de relații. Eu nu am avut niciodată o relație. E normal? Vă rog fără comentarii răutăcioase. Dau funda la care îmi dă un sfat bun. Să trec mai repede peste chestia asta.

7 răspunsuri:
| AdrianaManu18 a răspuns:

In primul rand,cati ani ai? Dacă iti povesteste de ei,este posibil sa fie ranita si pentru a se compatimi, iti spune tie, ca de la prieten la prieten(este posibil sa te creada un prieten decat un eventual iubit).In plus, depinde de tine daca vrei sau nu relatii si din aceasta cauza nu ai avut. Oricum, mai e timp si nu esti singurul de acest fel.Sunt sigura ca este putin probabil ca tu sa nu ai macar 2-3 admiratoare secrete, deci nu te sfii, spune drept:Nu am avut iubita deoarece eu n-am vrut, nu fiindca ele n-au vrut...Iar ca sa te apropii de ea, invata din greselile fostilor ei si nu le repeta si tu pentru a se atasa de tine..Si arata-i(mai discret) ca o placi..Cum ar fi :te uiti la ea mai mult decat o faci de obicei, ascult-o cu mare atentie(eu, de exemplu, urasc cand un baiat ma face sa vorbesc singura) si cel mai important dovedeste ca intr-adevar iti place de ea(prin metodele dorite de tine)...Succes!

| 7iulie a răspuns:

Depinde de vârsta ta şi de a ei şi ori vrea să te necăjească ori vre să te facă gelos ori.În schimb faţă de cum să scapi... nu ştiu, dar depinde de cât de mult îţi pasă ţie sau ei dacă puţin las-o dacă suferă înseamnă că te-a plăcut şi ea, dar dacă îţi pasă şi îi pasă atunci încearcă să intri mai adânc în sufletul ei.

Răspuns utilizator avertizat
| vocea a răspuns:

Salut, aceasta problema o aveam si eu nu suportam ideea sa o atinga altul in afara de mine, fiindca orgoliul meu de barbat vroia altceva.
Trebuie sa o accepti asa cum e daca ea te face fericit daca nu paraseste-o si cauta una care sa te atraga.

| AdelaElena88 a răspuns:

Eu personal cred ca fata a suferit mult, și vede în tine nu neapărat un posibil partener, cat o persoana de încredere. Problema asta cu multe relații... Părerea mea e ca nu ar trebui sa o judeci și dacă gândești asa probabil ești puțin posesiv; Dacă știi ca a avut relații de lunga durata și ca tot ce a făcut ea a fost din dragoste, nu vad ce te retine sa fii cu ea.( cel mai probabil orgoliul ala ca nu ai fost tu primul) Dacă pentru tine contează mai mult un himen decât personalitatea unei persoane, atunci mult succes în a găsi pe altcineva.

| LawlietL886 explică:

Ați înțeles greșit. Eu vreau să îmi iau gândul că a fost cu alții. Nu se folosește de mine. E normal să-mi povestească. Vreau un sfat să nu mă mai găndesc că a avut si alte relații.

| OldSoul a răspuns:

E o cauza pierduta, renunta la ea si cauta alta.
Ea trebuie sa se detaseze de fostii, daca-ti aminteste de ei e clar ca nu e pregatita de o alta relatie.
Ce a fost a fost, prezentul conteaza, dar daca ea iti aminteste de fostele ei relatii e clar ca are o retinere o teama.
Sunt 80% convins ca daca vei fi intr-o relatie cu ea vei ajunge sa suferi.