| luci04 a întrebat:

Imi place de o fata care este si cea mai buna prietena a mea, eu o plac dar ea nu stie.Se uita la mine non stop cu o privire...si cand ma intorc spre ea se uita fic in ochii mei. Ea are prieten cu toate acestea a zis ca poate iesim candva la un film.Ar trebui sa o intreb daca vrea sa fie cu mine?

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Depinde ce iti doresti... Sa fii cu ea, sau sa ramana cea mai buna prietena a ta. Amandoua nu se poate. E normal sa se uite la tine cu o anumita privire... aia nu inseamna neaparat ca vrea sa fie cu tine... si faza cu iesitul la film, la fel. Vede un film cu cel mai bun prieten al ei, nu cu un posibil viitor iubit.
Daca chiar vrei sa fii cu ea intreab-o daca vrei sa fie cu tine. Riscul la aceasta intrebare e sa nu te mai poata privi ca pe un prieten... si sa nu mai poata avea atata incredere in tine... Sa nu-ti mai spuna tot pentru a nu te rani... Si multe altele. Decizia iti apartine!

6 răspunsuri:
| Kyky a răspuns:

Nu neaparat sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine, dar spune-i despre sentimentele tale. Sinceritatea conteaza foarte mult si daca tot este cea mai buna prietena a ta, ar trebui sa te inteleaga. Uite, pe urmatorul site vei gasi o poveste asemanatoare. vizioneaza cu atentie, iar la sfarsit te vei decide singur ce sa faci.
(http://www.youtube.com/watch?v=s0_RHU1m1Ro)

Succes!

| andreea_8479 a răspuns:

Incetul cu incetul... poate este confuza si nu stie c vrea
sunteti prieteni deci... vorbeste deschis cu ea...fi sincer va aprecia asta ff mult
marturisestei sentimentele talewinking
daca sh ea t place at veti fi impreuna... daca nu.at t vei simti linistit k i ai spus sh ai incercatwinking

mult succes

| Wtf9000 a răspuns:

Da, intreab-o. Nu pierzi nimic, vezi ce zice. Daca nu vrea, asta e.

| sergiu25bc a răspuns:

Uite o adresa de mare folos pentru tine.
www.artaseductiei.ro
apoi te inscrii la forum si acolo ai fel de explicatii.
Si eu am gasit multe chestii de mare folos deci te sfatuiesc si pe tine sa vezi despre ce este vb.
Sper sa iti fost de ajutor, si de crezi ca merit bulina galbena este alegerea ta. O zi buna

| sergiu25bc a răspuns:

Ce inseamna IOI
Adica semne ca tipa ii place de tine
De obicei primesti un ioi in momentul in care ai demonstrat ca ai valoare sociala. Asa iti arata ea, ca este atrasa de tine, constient sau inconstient.

Cele mai cunoscute ioi-uri sunt:

- Te atinge

- Se joaca cu parul, se atinge pe gat sau pe spate

- Reincepe o discutie daca tu nu mai spui nimica

- Iti zambeste

- Te intreaba cum te cheama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu