| robisuper a întrebat:

Imi place de o fata dar din cate vad cand vorbesc cu ea imi zambeste.mi-e cam frica sa fac primul pas adica mi-e cam frica sa o intreb daca vrea sa fie cu mine...mie teama de raspunsul ei. ajutati-ma cu sfaturi si daca se poate cu niste complimente big grin
DAU fundawinking

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AnneMarye001 a răspuns:

Buna,vorbeste cu ea si mai intai fiti buni prieteni dupa ce o vei cunoste putin timp arata-i ca iti place de ea prin vorbe frumoase(dar vezi sa nu fi pe urma prea lingusitor).Si vorba mea,, incercarea moarte n-are" nu iti fie teama, s-ar putea sa nu iti raspunda din prima din cauza ca ai surprinso si daca zice nu incearca sa vb cu ea in continuare sa ii arati ca tu inca o placi asa poate o vei convinge. Poate zice nu ca sa vada reactia ta dupa, pentru ca sunt unii baieti care intreaba VREI SA FI CU MINE? ea zice NU si el uita de ea timp in care ea vroia sa vada daca o place cu adevarat. Sper ca nu team plictisit citind

| robisuper explică (pentru AnneMarye001):

Deloc si cred ca o sa iti dau funda dar numa sa imi explici si mie ce face funda! adica eu ti-o dau cu mare placere numa ca eu acum 1 luna mi-am facut contul si nu prea stiu ce e faza asta cu funda explica-mi!

| AnneMarye001 a răspuns:

Din cate am inteles funda este pentru a multumii persoanei care te-a ajutat si ti-a raspuns asa cum vroiai tu, adica ti-a dat raspunsul ajutator.Ai inteles?

| Bianca72 a răspuns:

Buna...cred ca ar fi bine sa o impresionezi prin fapte, gesturi si altele.De exemplu de ziua indragostitilor da-i o scrisoare frumoasa, de ziua martisorului dai un martisor ceva deosebit...incearca sa fii deschis cu ea, si sa nu ai emotii.Cind vezi ca ii este greu vorbeste cu ea intreab-o.Dar intii de toate trebuie sa fiti prieteni buni! happy cred ca te-am ajutat.Credema sunt fata si stiu! Mult succes :* (Funda?)

| robisuper explică (pentru Bianca72):

Mersi de acest raspuns pana acum meriti funda dar stai sa mai vedem ceva raspunsuri big grin