| reymysterio_8950 a întrebat:

Imi place de o fata dar ei nu cred ca ii place de mine am auzit ca e cu alt baiat pe nume ostafie cristi ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Ai auzit?/Se pare că şi tu ai sindromul tuturor băieţilor/De ce nu vorbeşti cu ea, înainte de a lua decizii pripite?/Dacă ea este singură şi gura lumii vorbeşte în necunoştinţă de cauză?/Dacă ea te place, dar tu nu ştii?/Tu crezi ce spune gura lumii?/În loc să asculţi ce are ea de spus?/Fii bărbat/Şi dă dovadă de maturitate/ Şi responsabilitate/Spune-i ce simţi/Dar asumă-ţi răspunderea pentruu ceea ce spui/Susţine până la capăt ce ai de spus/Şi fii pregătit pentru orice reacţie

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Gaseste alta faat care sa te si placa si las-o pe aia mai ales daca nu te place si are si prieten, ignor-o. SAu ai putea sa te dai pe langa ea sa-i faci complimente gen: "ce frumos iti sta parul azi" "ti-am zis vreodata ce ochi minunati ai?" si chestii din astea, imprieteneste-te cu ea si glumeste cu ea fa-o sa rada cat mai des pune-te in situatii penibile ca sa o faci sa rada[daca stii ca asta o amuza]. Succes!

| Crisu a răspuns:

Si crezi ca daca ne spui numele ne ajuta cu ceva? laughing Sa o lasi in pace si sa iti gasesti pe alta, mai ales daca are prieten.

| DroGuleTz a răspuns:

Pai incearca sa o fermeci si arata-i ca o placi incearca sa filtrezi cu ea sunt sigura ca veti fi amandoi impreuna succes sper ca te-am ajuat pup:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebuii sa te duci cu ea intr-un loc special/un moment special si sa ii spui ce simti pentru ea.Si poate vei afla daca si ea de place.Succes!

| asdasdqweqweqwrrqe a răspuns:

Gasesti pe alta