| NuVreauSaStitiCnSunt a întrebat:

Imi place de o fata, dar nimeni nu o stie de cat eu si cel mai bun prieten al meu. In clasa da semne ca ii place compania mea, dar in timpul ei liber mai este cineva. Eu nu il cunosc pe el, doar din poze il stiu, de pe o retea sociala, nu dau nume. Ea nu a recunoscut in fata prietenelor sale, dar ele o tot bat la cap ca este cu acel CINEVA. Nu stiu ce sa mai cred. Mie imi place mult de ea. Ea spune ca e indragostita, dar nu prea stie nimeni de cine. Ce sa fac? Sunt deja disperat... Fara raspunsuri gen calmeaza-te, intreab-o sau altceva de genul acesta. Dau funda la cele mai bune raspunsuri. Multe raspunsuri, VA ROG!

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Dragul meu,ai dreptate.,, Curajosii,, care se protapesc in fata unei fete cu,, vrei sa fi iubita (prietena)mea?,, nu prea fac impresie buna.Trebuie putina strategie, iar existenta cuiva, probabil doar in lumea virtuala, nu conteaza.De unde stii ca nu e indragostita de tine,dar sunteti la fel de retinuti? Hai sa vedem! In primul rand trebuie deschisa o cale de dialog,ceva peste nivelul rutinei colegiale. Poti s-o rogi ca sa-ti imprumute o carte de care ai avea nevoie,ori poti sa-i ceri parerea intr-o anumita privinta. Daca se intampla asta,ofera-i o floare, ca multumire pentru ajutorul primit, ori invit-o la un suc, chipurile pentru acelasi motiv.O mai poti ruga sa te ajute la alegerea unui cadou pentru cineva. Important e sa creezi oportunitatea unui dialog, care intotdeauna poate evolua spre directii nebanuite.Crede-ma ca fiind in apropiere, fizic, ai mai multe sanse decat altcineva dintr-o lume virtuala.Si ca un ultim sfat, nu trebuie sa grabesti prea mult lucrurile, sa pari disperat.Pa si bafta!

2 răspunsuri:
| ki21lu a răspuns:

Dude,mai ia o gura de aer.Parerea mea: Incearca sa intrebi pe cineva care o cunoaste mai bine, prietena ei cea mai buna, sau daca te simti ciudat, roaga-ti prietenul cel mai bun sa o faca pentru tine.Si pana la urma, de ce nu te duci direct la ea sa o intrebi? Nu, nu-i usor, stiu, dar chiar asa, ia-ti inima-n dinti si da o fuga pana la ea, ca nu te musca, nu te omoara, daca ii spui cum sta treaba.Sau, o alta optiune, fii prietenul ei, mai mult decat esti acum, si de la asta, poate se ajunge la adevar.Intr-o situatie ca asta iti trebuie curaj, liniste, inteligenta si ceva viclenie. Sper ca ti-am fost de folos.
P.S. : Go get her, Tiger!hee hee

| DaEuSuntCelCareScrie a răspuns:

Ieșiți din ce în ce mai mult, poate te placesmug