anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de o fata dar nu stiu cum sa aflu daca ei ii place de mine. Odata am mai comunicat ca imi place si ea mi-a spus ca ii place de mine da de atunci acum 6 luni suntem numai prieteni cum as putea sa ii plac, ceva maniere, ce corportament ce sa imbrac de toate astea, pls mai multe raspunsuri dau funda si vot pls ajutati-ma

2 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Pai,spui ca sunteti prieteni deja.Lasa lucrurile sa evolueze de la sine, nu e bine sa fortezi.,, Evolutia,, unei prietenii de care cred ca doresti tu, se face pas cu pas, luand fiecare cate putina initiativa.In momentul cand fata observa ca faci anumite schimbari pentru ea, v-a raspunde putin cate putin avansurilor tale.Ca maniere,sa fi politicos,sa nu pari,,disperat,,cand e si altcineva in preajma ei, cauta sa arati mereu,, fresh,, ingrijit, degajat.O floare din cand in cand nu strica.In general nu trebuie sa te framanti, caci asta duce la,, fastaceala,,.Fi tu insuti.Si,sa nu uit, cauta sa mirosi frumos, dar nu prea strident.Bafta!

| Marissella a răspuns:

Ma, daca esti genul ei : frumos, stilat, cum i place ei, iti zic eu ca va face si ea mici pasuri catre tine, Dar daca ei nu-i mai place de tine, nu stiu mai greu Dar, fi tu insuti! Fi original, fa-o sa se simta bine in prezenta ta, fa glume ( nu seci) si castiga-i atentie, again.