Fa si tu ca in filme
1gaseste subectul ce o va interesa.
2 fii gentil, fetelor le plac baietii manierati.
3 primul pas pe care trebuie sa-l faci e sa intri in colectivul ei de prieteni, incepi sai pui citeva intrebari care crezi tu ca o vor atrage.
4 iti vei linisti mai bine sufletul daca o sa-i spui in fata ca o iubesti asa nu va trebui sa te chinui sa cauti motiv de vorba
Pai daca te "intimidezi" cand vorbesti cu ea, incearca sa vorbesti pe mess..incepi cu un "buna, ce faci?" o intrebi ce muzica asculta..deschizi un subiect, dar un subiect care ii place si ei, dupa care daca vezi ca ea continua ii poti zice: " ma placi? ..in general raspunsul este nu, deoarece asa sunt fetele.prima data o sa zica nu, dar insisti.o scoti la un suc, daca ai bani poate o duci la shoping..etc sper sa iti fi fost de folos
1.Poti in pauza, cand o sa o vezi fugi, si atingeo si poate t ebaga in seama..eu asa am facut cu un baiat... car eimi placea dar numai imi place.2.O intrebi dintr-o data,, Ce faci''//sau fate ca fugi si atingeo sau lovesteo inctesi ii zici scuze,,,,,,, te rog dai funda n u am primit-o niciodata.:: sper ca te-am ajutat
deadman întreabă:
Andrei67y5 întreabă: