| ovy90 a întrebat:

Imi place de o fata de la mine din clasa e ma mare ca mine cu un an ne intelegem bine sa ii spun ca imi place de ea da sau nu dau funda

Răspuns Câştigător
| MaAjutiAMersii a răspuns:

Salut!

Cu toții am trecut în generală printr-un moment ca ăsta.Îți dau un sfat, spune-i în față : Te plac! Nu fi timid, dar fă asta doar daca ai sentimente reale față de ea.Prima dată când eu m-am îndragostit în generală de o fată, Rebeca.Și i-am spus în față, ca o plac foarte mult, și totul a mers bine.Dar fă asta numai dacă ai sentimente reale pentru ea.Îți promit, eu, din propria experientă.Te vei simții mult mai bine happy
Ca și cum lumea este a ta. happy
Aștept vești bune de la tine Ovidiu happy

| ovy90 explică (pentru MaAjutiAMersii):

Mersi mult man

| ovy90 explică (pentru MaAjutiAMersii):

Mersi pentru sfat i-am zis si ea ma place dar nu vrea sa sta cu mine asta e merg mai departe

4 răspunsuri:
| JungleHell a răspuns:

Daca chiar o vrei atunci cea mai sigura metoda de a o,, obtine" e sa-i spui acest lucru. Poate va intelegeti voi bine, dar ea poate nu a remarcat placerea ta pentru ea. Varsta nu e o frontiera de obicei. N-ai decat sa arunci frica la gunoi si sa-i zici pana nu o face si chiar o cucereste altul chiar mai mic decat tine, mai stii. Cum la fotbal trebuie sa alergi dupa minge s-o obtii asa si cu femeia. Incerca ca nu te-mpusca!

| ySSy a răspuns:

Pai eu te sfatuiesc sa ii spui, posibil ca apoi sa se dee altcineva la ea si tu ramai singurr