| Ejkoli a întrebat:

Imi place de o fata de la mine din clasa si i-am scris o scrisoare (cum ca as vrea sa fim cei mai buni prieteni) si cand a gasit-o la scoala le-a spus si celorlalti si si-au batut joc, au ras, etc. Am ajutat-o la mai multe chestii (i-am dus portofolii etc. pentru scoala). Acuma de cand cu asta ii cam retrasa si nu imi mai raspunde pe facebook la nimic... Ce sa fac? Tinand cont ca ea discuta orice cu prietenele ei si le zice tot. Tinand cont ca de mult nu sunt prea bine privit in clasa (invidie pe note... si si-au format grupul lor). FUNDA!

6 răspunsuri:
| anamaria0974 a răspuns:

Heii, nu merita sa faci atatea pentru ea, tinand cont de comportamentul ei fata de tine. Gandeste-te daca se poarta asa cu tine acum cand sunteti prieteni, dar daca va accepta sa fiti impreuna? Nu ii permite se isi bata joc de tine, las-o in pace, mai sunt fete! :* Bafta! :*

| neutrino a răspuns:

Ea este inca prea mica pentru tine si nu intelege valorile reale. Asa sunt copii, rai cu cei buni!

| Alexandru0007 a răspuns:

E rusinata acumhappy lasa-i pe colegi.ai facut un gest frumos.ei nu ar putea sa faca asa ceva.las-o incet, o sa revina ea.sunt sigur ca tine la tine

| Public22 a răspuns:

Nu o mai baga in seama, nu merita. imi pare rau pentru tine prietene. Lasa ca iti trece, copii aia sunt mici nu inteleg.

| Peaches a răspuns:

Eu cred ca o discutie intre voi doi (intre 4 ochi) ar putea clarifica lucrurile. E posibil ca ei sa ii placa de tine, dar sa se lase influentata de ceea ce spun ceilalti din clasa. E posibil pur si simplu sa nu te placa dar sa ii fi convenit atentia ta. Poti sa o iei deoparte dupa ore sau intr-o pauza si sa vorbiti doar voi doi.
Sper ca asta ajuta! Have funwinking Fundita?

~Roxetta

Răspuns utilizator avertizat