| alex11 a întrebat:

Imi place de o fata de varsta mea ea stie ca imi place de ea dar nu vrea sa fie cu mine ei ii place de altul dar cel de care ii place a fost cu ea dar nu mai vrea si ea a fost cu mine o zi sad iar a doua zi mi-a spus ca nu mai vrea sa fie cu mine ca s-a impacat cu cel care il place dar cel care este placut de fata zice ca nu s-au impacat eu cred ca a zis asa doar ca sa nu mai fie cu mine CUM POT SA O CUCERESC?
avem toti 11 ani suntem in aceeasi clasa vreau raspuns serioase si nu vreau morale ca de ex ce-mi arde la varsta asta de agatat

12 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Bine, uite un raspuns imoral.
De invatat iti arde? De cuvantul magic ¨ virgulá¨, ai auzit?
Iti place in ce hal ai scris?
Nu ma mir de ce te-a lasat, probabil i-ai scris ceva si s-a speriat rau de tot.

nony
| nony a răspuns:

@BlueWings, eu am uitat-o din grabá. dar el a uitat virgulele din nestiintáwinking

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

11 ani?laughing lol
du-te si joaca-te cu masinutele mai binerolling on the floor

| bulebule a răspuns:

11 ani? Gizas, mergeti toti 3 si jucati-va cu putha-n nisip.
@nony... rade ciob de oala spartalaughing vezi c-ai uitat o cratima pe acolo.

| bulebule a răspuns:

Mi-am dat seama, eram doar rautacioasa. tongue
Pt. cel care a pus intrebarea... daca o fata te place, nu trebuie s-o cuceresti, va veni ea la tine. Daca nu te place, zbye zbye! laughing

| ChibiRose a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie:imi place de un baiat si el zice ca nu il interesez si ca ii place de una de a-6-a dar eu am auzit ca de fapt ma place si e prea timid. Poate ca fata e prea timida si a vazut ca tu esti cam insensibil si de aceea nu vrea sa fie cu tine.Fii mai delicat!

| robby_9284 a răspuns:

Oao laughing 11 ani.si credeam k eu la 13 sunt nebun... pai ce sa-ti zic.nu ai putea sa numesti asta agatat in primul rand... iar daca fata nu te place si ti-a dat de inteles ca nu vrea "sa fie cu tine" las-o in pace frate.hai baftawinking

| Enaaa a răspuns:

Waw...si ma gindeam ca la mine ii grea viata...
ok, trecem la intrebarea ta, cred ca ar trebui s-o uiti, pentru ca ea cu adevarat nici nu prea cred ca a fost prea interesata de tine, cauta alta, ori mai bine lasa pe mai tirziu aceste lucruri(crede-ma te vei simti mult mai bine), si apucate de invatat, inca mai ai timp sa-ti gasesti o fata care te va placea asa cum esti, nu trebuie ceva neaparat sa faci ca sa cuceresti o fata, doar fa ceva amuzant(asta nu inseamna ca trebuie sa te transformi in cloun), arata ca iti place acelasi lucruri ca si ei, si fa asa, ca ei sa nu ii fie plictisitor cu tine, fii gentle man(politicos), si totul va merge ok.
Succes
si spor la invatat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aveti toti 11 ani, adica tu 3 ala 4 si ea tot 4? Pai daca ai fost cu ea o zi, si nu mai vrea, respecta-i dorinta, ti-a dat de inteles ca vrea in continuare cu tine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine dar daca thu o plaki nu poti fake nimic deoareke ea ca tine a stat la vrajeala(1zi)nu suferi daca nu merita!

| myhaitza_3919 a răspuns:

Ma frate dar normal nu era sa te indragostesti dupa 14-15-16-18 ani...sau doar la voi e doar un moft... vreau sa stau cu aia de exemplu...ca sa ma dau mare...BAGATI-VA mintile in cap

| l3ct0r a răspuns:

Intreab-o daca va inpacati