Bine, uite un raspuns imoral.
De invatat iti arde? De cuvantul magic ¨ virgulá¨, ai auzit?
Iti place in ce hal ai scris?
Nu ma mir de ce te-a lasat, probabil i-ai scris ceva si s-a speriat rau de tot.
11 ani? Gizas, mergeti toti 3 si jucati-va cu putha-n nisip.
@nony... rade ciob de oala sparta vezi c-ai uitat o cratima pe acolo.
Mi-am dat seama, eram doar rautacioasa.
Pt. cel care a pus intrebarea... daca o fata te place, nu trebuie s-o cuceresti, va veni ea la tine. Daca nu te place, zbye zbye!
Si eu sunt in aceeasi situatie:imi place de un baiat si el zice ca nu il interesez si ca ii place de una de a-6-a dar eu am auzit ca de fapt ma place si e prea timid. Poate ca fata e prea timida si a vazut ca tu esti cam insensibil si de aceea nu vrea sa fie cu tine.Fii mai delicat!
Oao 11 ani.si credeam k eu la 13 sunt nebun... pai ce sa-ti zic.nu ai putea sa numesti asta agatat in primul rand... iar daca fata nu te place si ti-a dat de inteles ca nu vrea "sa fie cu tine" las-o in pace frate.hai bafta
Waw...si ma gindeam ca la mine ii grea viata...
ok, trecem la intrebarea ta, cred ca ar trebui s-o uiti, pentru ca ea cu adevarat nici nu prea cred ca a fost prea interesata de tine, cauta alta, ori mai bine lasa pe mai tirziu aceste lucruri(crede-ma te vei simti mult mai bine), si apucate de invatat, inca mai ai timp sa-ti gasesti o fata care te va placea asa cum esti, nu trebuie ceva neaparat sa faci ca sa cuceresti o fata, doar fa ceva amuzant(asta nu inseamna ca trebuie sa te transformi in cloun), arata ca iti place acelasi lucruri ca si ei, si fa asa, ca ei sa nu ii fie plictisitor cu tine, fii gentle man(politicos), si totul va merge ok.
Succes
si spor la invatat
Ma frate dar normal nu era sa te indragostesti dupa 14-15-16-18 ani...sau doar la voi e doar un moft... vreau sa stau cu aia de exemplu...ca sa ma dau mare...BAGATI-VA mintile in cap