Pai du-te la ea si intreab-o ce simte pentru tine si curaj...mai departe totul va veni de la sine
Fa orice dar nu o intreba in clasa...o idee ar fi sa o inviti la inghetata ceva dupa scoala, asa treaba e pe jum rezolvata
Deci.asa era si prietenul meu era f tmid.si a inceput sa treaca p langa mine(si eu il placeam).ma lua in brate dar nu de fata cu ceilalti.ma lua de brau incearca si tu da nu in fata la toti
Cand sunteti singuri, ii spui ce simti pentru ea.Am inteles ca esti timid,pur si simplu spune-i,nu te gandii la viitor, ce o fi o fi, asta e una din vorbele mele principale.In final totul se rezolva bine,un coleg de a meu s-a combinat cu o fata la care nu ar avea nicio sansa credea el,si el tot asa timid,eu i-am zis spune-i si gata,uita de lume, imagineaza-ti ca pe lume sunteti doar voi 2, nu e nevoie sa te rusinezi, daca refuza oricum nu va zice la nimeni.si daca tu ai zis ca ai auzit ca te place e si mai bine, situatia e ca si gata doar i-ati inima-n dinti si fa ce ti-am zis.
Dupa cum ai formulat si aranjat prop cred ca esti la gimnaziu (probabil)
Siu cum e, numai ca eu nu am patit-o ca vreun coleg de clasa. Insa eu nu am facut nimic, am asteptat sa rezolve timpul, insa acesta nu a facut decat sa ne departeze, iar acum nu-l mai plk.
Nu face o greseala ca mine!
Cred ca ar aprecia sa-i aduki de ex de martzishor, ziua femeii, ziua ei, dragobete ceva frumos, o floare roshie si un Ursuletz Roz ( ca asa le pl fetelor) ca o felicitare arsa pe margini, si o poza s tine ( sau si mai bine o poza ca voi 2 decupata
Ar fi bine ca ambalajul sa fie roshu si verde (dragoste si speranta) astfel intelegand ce simti u pentru ea
Sau cand sta singura la sk, du-te si vb ca ea
Ori atunci cand e trista sau plange alineazai supararile si vorbestei, iar daca intri mult in vb ca ea atunci e timpul sa o iei in brate
kel puti la mine a functionat, insa nu stiu cum va reactiona ea
Bafta atunci!
ale0409 întreabă: