anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de o fata din clasa! dar sunt prea timid sa-i zic! Ea nu are treaba cu baietii, merge la concursuri la desen, e tare. Si nu e fitoasa ca celelalte! m-am gandit sa-i zic ca o plac intra 8a cand o sa fiu mai mare! Voi ce ziceti! Va spun ca ea nu umbla dupa baieti! nu are fite e desteapta si frumoasa!

trebuie sa ma duc cu ofloare si bomboane sa-i zic ca o plac sau cu 1 urs de plus cu inima?

Răspuns Câştigător
| maria a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa te imprietenesti cu ea, daruindu-i o carte, un cd cu trupa favorita sau un dvd cu un film interesant, urmand sa iti iei inima in dinti si sa ii spui ca ti-ai dori sa afli mai multe de la ea, despre desen, ca si tie iti place sa desenezi dar nu prea te pricepi ( chiar daca te pricepi) si sa iti dea niste sfaturi si sa o rogi sa te ajute sa faci o felicitare desenata pentru mama ta cadou ( sa o rogi frumos pe ea sa o faca) si tu, in schimb o recompensezi cu o cutie de bomboane si niste floricele, ceva frumos si discret, cum sunt unele buchetele gata facute sau poti merge la florarie si in functie de ce bani ai, la indemana poti sa rogi sa iti faca un buchet mic, dar dragut si delicat ( fara buchete mari pompoase, caci nu e ziua ei), ca sa nu intre la nu stiu ce idei. Poti sa incerci sa o inviti la un film in zona unde locuieste sau sa o inviti la o cofetarie sa mancati ceva dulce si sa vorbesti cu ea, fara cadouri cu inimioara, sau alte lucruri de gen, ca sa nu o sperii si atunci in loc sa o aproprii, sa se intample exact invers.Las-o pe ea sa vorbeasca despre hobby-ul ei, despre ce ii place sa citeasca sau sa asculte, spune-i si tu ce actori, actrite indragesti, vorbeste-i despre scoala, si ce te preocupa, lasa totul sa decurga de la sine. Daca nu iese cu baietii si nu e receptiva, roag-o sa-i vorbesti cateva minute dupa ora si spune-i ca tu o apreciezi ca si colega si daruieste-i un bloc de desen, niste culori sau vopsele si spune-i ca sunt din partea ta pentru ea, pentru ca tu crezi in talentul ei si intinde-i mana cu caldura, cu siguranta ca te va aprecia.Mult curaj si fruntea sus, cu siguranta vei reusi.

29 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, nu neaparat ursulet si flori, vb frumos cu ea, fi natural, stai in preajma ei cat mai des, priveste-o intens, ajut-o daca are nevoi de tine, apoi cere-i nr de tel sau id-ul de mess, sau in caz ca le ai, atunci trimite-i un sms dragut sa observe ca o placi, si pe mess intra in vb cu ea, tr o melodie frumoasa, bafta.

| inna a răspuns:

In ce sens nu are treaba cu baietii? Poate este si ea timida la fel ca tine.Incearca inainte de a iesii cu ea sa te imprietenesti cu ea sa vezi ea ce simte pentru tine...pentru ca daca te va refuza sa nu suferi.Succes!

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Pai nu poti sa stii ca nu umbla cu baietilaughing
si daca ii zici in clasa a8a sa nu fie prea tarziu... fa-ti curaj si spune-i acum! lasa frica si rusinea ca nu iti folosesc la nimichappy
incearca sa vb cu ea, sa va imprieteniti si sa va cunoasteti mai bine si totul va merge de la sinewinking

| night_crawler a răspuns:

Fa-ti curaj ...si du-te si vorbeste cu ea...cine stie... poate ai noroc...succes!

| alexdop21 a răspuns:

Ia florile, bomboanele si usuletul cu inima si oferai-le pe toate... sau poti pur si simplu sa o inviti la o prajitura si un suc si sa vorbiti mai multe acolo. Prin conversatie poate rezolvi mai multe, si cu timiditatea o rezolvi tu odata pus in fata faptului.

| ATB a răspuns:

Nu pustiu esti prea mic pentru astea. cand va fi cu tine da. poti sa ii dai de ziua ei chestiile alea. Ce zici sa te intereseaze ce face ea? desen? cauta si tu informatii despre niste desene. arta cv. da vinci etc. poate stie sau intreab-o cate ceva si va imprieteniti usor usor. te duci frumos daca esti timid si ii zici : te rog poti sa ma ajuti ca am o intrebare. si cauti tu ceva la care sti sigur ca ea stie raspunsu sau dupa o ora de desen cum sa faci un contur o umbra cv.gasesti tu. bafta mare! sa fi iubit

| anon2367534564396 a răspuns:

Daca te duci cu un urs de plus, sau cu bomboane si flori, ca sa ii spui ca o placi, o sa rada de tine.
inainte sa ii spui ca o placi, impriteneste'te cu ea, si incearca chiar sa te imprietenesti si cu o prietena buna a ei. o poti convinge pe prietena ei sa ii spuna lucruri despre tine, sau, daca esti asa timid ii poate spune ca o placi. eu am 14 ani, si am trecut prin aproape aceeasi chestie ca tine... big grin

Iti urez succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu t du cu ursuletz nici floare nici bomboane. va rade de tinehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imprieteneste'te doar cu ea. daca faci cu flori/bomb/ursuletz din prima esti respins pentru ca se vede k esti imaturhappyai sanse 0.
incearca sa devii amicul dupa care vei fi prietenul ei.
nu du lucruri siropoase. astea se duc in timpul relatiei. de fapt dupa cevaaaa timphappyaltfel este penibil sincer.
Eu as rade de tine, nu as dori nici in ruptul capului sa fie cu mine... mai degraba m'as feri de tinehappy
Si am 16 anihappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@maria ti-a dat unraspuns bun. Imprieteneste-te cu colega ta, fii mereu in preajma ei, fii silitor ca si ea. Lasa sa decurga lucrurile in prietenie pana in cl. a VIII-a si atunci ii spui ca o placi mai mult decat pe o prietena. Daca ai sa o cunosti mai bine, vei stii ce apreciaza, un ursulet cu inimioara pe care il va tine pana la casatoria ei, poate mai mult, sau bomboane happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sau i-as putea zice sa-mi faca porttret bla, bla!
etc...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sau ias putea zice sami faca porttret bla,bla!
etc...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt Vali de la gen. 9 si ii o fata cu mine in clasa A 4 C o cheama MILI ea are 9 ani dar eu am 10 am auzit deja de 3ori ca ma place dar am intrebat-o si a spus ca nu ma place dar eu tot cred ca ma place putin nu stiu ce sa fac sunt timid dar ne mai jucam va rog! spuneti-mi ce sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca tu ii zici poate ea nu te place si o sa fie cam ciudat dupa sa nu va mai vorbiti chiar daca din cand in cand vorbiti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bomboane si du-te la ea acasa dar ca sa o pacalesti ii spui asa:pot sa vin la tine acasa caci parintii mei vin peste cateva ore si mi-au luat cheile.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite exact la intrebarea asta as avea si eu nevoie plissss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate nu stiu si mie imi place de o colega daca vrei sa iti zic mai multe de ea uite nr meu 0749613068 mie imi place de ea din clasa 1 shii acum is 8-a

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu trebuie sa ii duci nimic. Daca nu te place, un ursulet si o inimioara nu vor schimba cu nimic lucrurile. O iei la o parte si ii spui ce simti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Putem sa vb pe adresa mea sunt clasa 2a dar stai linistit ca stiu mai multe decat tine pentru ca eu am un coleg in clasa dar nu vre sa recunoasca ca ma place... mi-a pus intr-o zi la o ora mana pe fund! cautama pe daniela_pysy26

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti din bucuresti? la ce scoala?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ok ideea cu filmul e chiar ok dar nu doar voi ca nu ai mari sanse cheama-ti cel putin si un prieten al tau si o prietena de a ei asa ai 80% sanse tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te si spune-i in fata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fii tu insuti si vei reusii ai sa vezi nu iti trebuie ponturile altora...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am 13 ani si imi place de o fata care se tin toti baietii dupa ea, ii ia in brate, ii saruta si alte chesti si pe mine nu, dar ma intreb daca ma place sau nu... ziceti-mi si mie ce sa fac

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu fi prost spuneiii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zii in fata poate si ea te placeehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am 5 ani si imi place de un baiat de 33 ani ce sa fac?cryingcryingcryingcryingimi vine sa il pup de cate ori il vad:*:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-i poate si ea te placekiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai ma eu te sfatuiesc sa-i zici direct fara bomboane flori chestii ca e mai bine ca eu asa am facut si acum suntem impreuna si ne intelegem bine! I love Raluca!