| sebysebycr7 a întrebat:

Imi place de o fata din liceu mai mica decat mine, si nu stiu cum sa ii spun ca o plac.
si ea cred ca ma place pe mine

Răspuns Câştigător
| AnaRadu a răspuns:

Heii. Nu e nevoie sa te duci la ea sa ii zici direct. Poti sa te implici in cercul ei de prieteni si sa petreci cat mai mult timp cu ea si cu prietenii ei. Ii ceri si tu id si vorbiti pe mess. Dupa ii spui ca vrei sa iesiti doar voi 2 la o cafea si acolo iti poti impartasi sentimentele. Dar fii atent nu face asta doar dupa 2 zile de stai cu ea si cu prietenii, doarece dupa ce prinde de miscarea facuta. Mai lasa putin timp sa treaca si o poti aborda. Mult succes!

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Intr-o pauza sau dupa ore prinde un moment in care sa-i zici

| dgfvshgfvdhgsvfhagdvshfdjhfd a răspuns:

Incearca sa fi suptil.1.Scriei biletele si puneile pe banca sau in ghiozdan sau spune-le unor prietene ale ei sa i le dea .2.Gaseste subiecte de interes comun si intra in vorba cu ea. Si dupa cand sunteti singuri undeva poti sa ii spui direct ca o placi. big grin

| iankacobzaandreiescu a răspuns:

Mda,asa cred eu ca la fiecare dintre noi le place de cineva, desigur majoritatea nu au posibilitatea, curajul sa spuna aceasta persoanei iubite, ori ca are pe alt cineva, ori pur si simplu ii este rusine.Nustiu ce sa-ti spun.Traiesc la fel asa sentimente si stiu cum e cind placi pe cineva si nu-i poti spune de asta, incearca sa-i dai like-uri pe facebok, scrie-i vreun mesaj, sau la scoala dai din ochi, mai dai vreo idee ca ai pareri bune despre ea, succes!