anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de o fata din scoala care nu am mai vazut-o pana acum si ne stim din vedere CRED.stiu cum o cheama. stiu la ce clasa e.chestia e ca nu prea am ocazia sa intru in vorba cu ea. as vrea fiu cu ea si oricum am de gand sa fac ceva ca m-am saturat, sunt singur de un an. ajutati-ma va rog si voi. dati-mi niste pasi si va rog daca puteti cat mai multe detalii.

4 răspunsuri:
| Lost0in0your0memories a răspuns:

Pai nu trebuie sa Crezi ca te-a observat ci trebuie sa fi sigur. cand o mai vezi incearca sa-i zambesti daca vezi ca isi intoarce privirea spre tine. incearca sa intri in vb cu ea. un simplu buna sau ceau o va determina sa te salute ea a doua ora si asa vei avea ocazia sa ajungi de la un simplu salut la o conversatie. incearca sa vezi ce prieteni are si sa vezi daca nu cumva aveti vreun prieten prietena comuna la care ai putea apela sa te ajute sa o cunosti personal. e bine ca te-ai hotarat sa faci ceva. daca stai doar sa astepti e foarte probabil sa nu se intample niciodaa deci preia initiativa!big grin

| oAndyy a răspuns:

Fetelor le place sa fie bagate in seama. Dar sa nu te ti tot timpul dupa ea, pentru ca o vei enerva si va inceca sa te evite. Afla daca are un iubit. Daca nu are, iar tu o intrebi daca vrea sa fiti impreuna si ea refuza, incearca sa o eviti si sa te prefaci ca ii place de alta fata. O vei face geloasa. Noroc!
Funda?

| Lunetta a răspuns:

Buna.
Pai, hmm...Cand o vezi zambeste-i,vezi ce reactie are,adica zambeste-i decate ori o vezi,dar nu in mod abuziv sau sa nu incepi sa te benoclezi la ea uimit. Zambeste-i de cate ori o vezi,vezii reactia ei, dupa, fa rost de id-ul ei, si abordeaz-o pe mess,cu un ''buna'',''ce faci?'' si de-aia conversatia poate sa evolueze, daca nu evolueaza invit-o in weekend pe afara,la plimbare,intr-un parc (cu mai multi prieteni/colegi comuni), daca accepta, cand iesiti sa deschizi subiecte interesante,ca ea sa fie atenta,abordeaz=o usor si cu calm.happy
Si continua sa vorbesti cu ea,sa o cunosti si sa te cunoasca,dupa o saptamana./doua, daca inca mai vrei sa mai fii cu ea, intreab-o fata in fata sau pe mess.happy Asa ii dai ei ocazie sa te cunoasca (mai bine) si te poti gandi si tu, si poti vedea felul cum este ea.happy
Bafta!happy

| CandyHearts a răspuns:

Intra in vorba cu ea, vorbeste cu ea despre ceva apoi cheamo in oras sau la plimbare... oricum fi tu insuti