In primul rand incerci sa vezi daca e atrasa de tine prin priviri scurte, iar daca se uita insistent la tine asa cum te uiti tu la ea.inseamna ca vrea sa-ti fie prietena,deci urmatoarea miscare e sa te duci la ea,intrand in vorba incepand cam asa "buna,sunt ovidiu" ( intinzi mana ) si ea va intinde mana la fel spunand "buna, sunt Daniela" si va da mana dupa care o intrebi diverse gen "ai vazut emisiunea de aseara de pe MTV?" sau incerci sa-i spui bancuri,si chestii si o faci sa se amuze (doar in cazul cand e o persoana distinsa,incaz ca nu,mai bine nu incerca,pentru ca te va crede prost); dupa care la sfarsitul discutiei,ii ceri un nr. de telefon sau id de mess. prin care mai poti interactiona cu ea, o impresionezi cu diferite gesturi si fapte; dupa care o inviti prin oras,numai voi doi si cand simti ca-i momentul sa-i zici (in general cand ati epuizat subiectele de discutie) si incepi :uite care-i ideea, eu ma simt bine cu tine, imi esti simpatica, si chiar te cred o persoana dulce si acu vreau sa te intreb daca ma placi.Ea va zice da iar tu ii zici : atunci n-ai vrea sa formam un cuplu? si va zice da automat cam asta-i.Primesc fundita?
Pai trebuie so vrajesti...prin pasi intai ii zici salut comunici cu ea dupa un timp ``Ii ceri prietenia`` Funda plzz
Nu trebuie sa te iei dupa unul si altul ci doar sa iti faci curaj si sa fi tu insuti. Avand in vedere ca sunteti in aceeasi scoala, propune-i sa faceti o plimbare intr-una din pauze daca este de acord si sa vb.Trebuie doar sa fi natural,deschis si pentru inceput sa o intrebi daca are cumva vreo relatie sau daca este interesata de cineva, iar daca nu ii poti spune ca o placi, ca ai vrea sa va cunoasteti mai bine daca este de acord si daca da sa lasi lucrurile sa vina de la sine.Nu ai nimic de pierdut, gandeste-te ca ar putea iesi ceva frumos iar daca nu macar sti ca ai incercat si nu o sa stai toata viata sa te gandesti cum ar fi fost.Nu va mai fie asa teama sa spuneti ce simtiti sau sa aratati, daca nu faceti asta atunci cine sa o faca? Bafta.