anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de o fata din scoala care nu am mai vazut-o pana acum si ne stim din vedere CRED.stiu cum o cheama. stiu la ce clasa e.as vrea fiu cu ea si oricum am de gand sa fac ceva ca m-am saturat, sunt singur de un an. ajutati-ma va rog si voi. dati-mi niste pasi si va rog daca puteti cat mai multe detalii.

Răspuns Câştigător
| malasorteak47 a răspuns:

In primul rand incerci sa vezi daca e atrasa de tine prin priviri scurte, iar daca se uita insistent la tine asa cum te uiti tu la ea.inseamna ca vrea sa-ti fie prietena,deci urmatoarea miscare e sa te duci la ea,intrand in vorba incepand cam asa "buna,sunt ovidiu" ( intinzi mana ) si ea va intinde mana la fel spunand "buna, sunt Daniela" si va da mana dupa care o intrebi diverse gen "ai vazut emisiunea de aseara de pe MTV?" sau incerci sa-i spui bancuri,si chestii si o faci sa se amuze (doar in cazul cand e o persoana distinsa,incaz ca nu,mai bine nu incerca,pentru ca te va crede prost); dupa care la sfarsitul discutiei,ii ceri un nr. de telefon sau id de mess. prin care mai poti interactiona cu ea, o impresionezi cu diferite gesturi si fapte; dupa care o inviti prin oras,numai voi doi si cand simti ca-i momentul sa-i zici (in general cand ati epuizat subiectele de discutie) si incepi :uite care-i ideea, eu ma simt bine cu tine, imi esti simpatica, si chiar te cred o persoana dulce si acu vreau sa te intreb daca ma placi.Ea va zice da iar tu ii zici : atunci n-ai vrea sa formam un cuplu? si va zice da automat cam asta-i.Primesc fundita?big grin

3 răspunsuri:
| FlasH112 a răspuns:

Pai trebuie so vrajesti...prin pasi intai ii zici salut comunici cu ea dupa un timp ``Ii ceri prietenia`` laughing Funda plzz

| Prieten a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie nu-s ce sa zic

| LorryDulce a răspuns:

Nu trebuie sa te iei dupa unul si altul ci doar sa iti faci curaj si sa fi tu insuti. Avand in vedere ca sunteti in aceeasi scoala, propune-i sa faceti o plimbare intr-una din pauze daca este de acord si sa vb.Trebuie doar sa fi natural,deschis si pentru inceput sa o intrebi daca are cumva vreo relatie sau daca este interesata de cineva, iar daca nu ii poti spune ca o placi, ca ai vrea sa va cunoasteti mai bine daca este de acord si daca da sa lasi lucrurile sa vina de la sine.Nu ai nimic de pierdut, gandeste-te ca ar putea iesi ceva frumos iar daca nu macar sti ca ai incercat si nu o sa stai toata viata sa te gandesti cum ar fi fost.Nu va mai fie asa teama sa spuneti ce simtiti sau sa aratati, daca nu faceti asta atunci cine sa o faca? Bafta.