anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de o fata din scoala. ne stim doar din vedere. stiu cum o cheama. stiu la ce clasa e.nu prea am cu cine sa vorbesc din clasa ei.chestia e ca nu prea am ocazia sa intru in vorba cu ea. as vrea fiu cu ea si oricum am de gand sa fac ceva ca m-am saturat, sunt singur de un an. ajutati-ma va rog si voi. dati-mi niste pasi si va rog daca puteti cat mai multe detalii.si inac ceva.sambata am meditatii si ea are meditatii cu o grupa dinaintea mea si cand asteptam sa iasa grupa dinaintea noastra ma intalnesc cu ea. funda pentru cel mai detaliat, precis si concret raspuns.

Răspuns Câştigător
| anamaria0974 a răspuns:

Mai parerea mea ar fi sanui spui din prima k o plaki kel mai bine ar fi sa va kunoasteti mai bine iti spun asta pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie si mie imi place de un baiat si nu am kurajul sa-i spun da mai astept putin ca sal cunosc mai bine in primul rand ar trebui sa fii sigur pe ceea ce simti pentru ea si nu-i da din prima de inteles ca vrei sa fii k ea pentru ca va crede ca daca iti place de ea poate sa faca ce vrea din u asa ca bafta si anuntama k ai rezolvat daca ti-am fost de ajutor poti sa-mi multumejti daca nu sa nu ma injuri

3 răspunsuri:
| Snowclaw a răspuns:

Trebuie sa ii spui ce simti pentru ea.Nu te cunosc, dar cred ca esti un baiat bun.

| Maruca_4231 a răspuns:

Daca iti place de ea trebuie sa intri in vorba cu ea sa-i spui buna si multe cumplimente(par, accesorii, haine, aspect fizic) si daca te respinge inseamna ca are prieten sau nu este interesata (dar nu cred ca te va evita). Asa ca nu-i spune din prima ce simti incearca sa te imprietenesti cu eawinking

| babymik a răspuns:

Pai eu cred ca ar trebui sa o bagi in seama si sa faci cunostinta cu ea si dupa cateva zile sau o zii cand esti sigur caa te cunoaste bine sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine si sa ii spui ca o plaki! bafta