| Andreiutz_2066 a întrebat:

Imi place de o fata.Este foarte frumoasa si toti baietii din liceu o plac. Ea ma considera cel mai bun prieten al ei. Mi-a zis ca se bucura ca nu ma dau la ea ca toti ceilalti baieti.La un momentdat o prietena de ei mi-a zis ca ma place putin. Ce credeti ca ar trebui sa fac? Sa o intreb daca vrea sa fie cu mine sau sa nu.

5 răspunsuri:
| xFaith a răspuns:

Sall... Fa`ti curaj si invit-o la o plimbare! Apoi o poti intreba daca te place iar daca spune da spune-i ca tie ti-a placut de ea dintotdeauna si o poti intreba daca va vrea sa fie cu tine happy
succes happyhappy

| Anonim_9242 a răspuns:

Comunicarea este esentiala! Trebuie sa stie ca vrei sa fi cu ea.

| gyovany95 a răspuns:

Prietene, o placi sunteti prieteni foarte buni...nu te arunca in apa daca nu stii sa inoti, incearca sa fixezi niste apropori finutze si vezi cum iti raspunde arata-i c-o placi si vezi ce face, si nu fa asta intr-o singura zi, incet si sigur, sunteti prieteni stii ce-i place un gest mic poate sa te faca marewinking arata-ti dragostea, dar nu sari pe ea, mult succes si fii atent la ce se intampla in jurul tau si cu atat mai mult al ei.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Nu este cazul sa faci asta si daca tot sunteti prieteni, fara sa " te dai la ea", ai sanse mari sa vrea EA sa-ti devina prietena, la un moment dat.Ideea e ca ea este obisnuita sa "faca valuri" in randul baietilor, iar tu esti un caz atipic, care nu doreste sa-i fie iubit, iar ea se va intreba "oare de ce?" si ai sanse mari sa faca primul pas. Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hahaha.Ai intrat in LBJF si se iese greu, intra pe artaseductiei.ro pentru a afla tot ce ai nevoie.