| deadman a întrebat:

Imi place de o fata, iar mai devreme am vb cu ea pe facebook, dar de fiecare data cand ii dadeam eu mesaj ei ii lua cam 2-3 min sa imi raspunda sau poate chiar mai mult si imi zicea ca mananca sau chesti de genul asta si pe asta cu mancatu am inteles-o ca totusi nu sunt absurd, dar mi-a zis ca facea anumite chesti pe care le puteai face in mai putin timp. La un moment dat i-am zis ca o las sa isi fac treaba, dar a zis ca daca mai am chef de vorba poate sa mai vorbeasca, dar dupa mi-a zis ca face altceva si dupa un sfert de ora a iesit, iar cand a intrat iar am intrebat-o daca a terminat si nu mi-a raspuns. Si cred ca in acest timp in loc sa faca unele din chestiilepe care zice ca le face vorbea cu alt baiat sau chestii de genul asta si imi e cam frica ca mi-o "sufla" altul. Ce sa fac?

2 răspunsuri:
| shokoladka46 a răspuns:

Buna,cred ca ar trebui sa actionezi nu pe facebook ci in realitate... daca nu se primeste incearca inca o data, fetelor le plac baietii incapatinati care insista la alegerea lor.succeswinking

| PancuVictor1994 a răspuns:

Bun.Salut.Acum iti vorbesc din experienta.Nu vorbi cu ea pe facebook fiindca e cu totul altceva sa vorbesti fata in fata.Incearca sa intri in anturajul ei si imprieteneste-te cu prietenii ei ca sa aveti multe ocazii de a vorbi.Sa glumesti cu ea sa o tratezi frumos sa o complimentezi si sa stai pe langa ea.Mai exista o posibilitate in care cele toate de mai sus nu sunt valabile si trebuie sa fii un nesimtit si un pervers sa te placa.Pentru mai multe detalii uite adresa mea de mess
victoras_doctoras@yahoo.com