| UnAltAnonimCelebru a întrebat:

Imi place de o fata in secret dar toti din grupul meu de prieteni spun ca ar vrea sa fie cu ea si incearca sa o combine. Ei nu stiu ca si mie imi place de ea, iar eu incep sa imi pierd increderea de a ii spune ce simt pentru ea. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Ai putea incerca si tu.
Daca pana in momentul de fata nu s-a cuplat cu altcineva, poate te place chiar pe tine, poate te place chiar ca spre deosebire de ceilalti, tu nu te dai la ea.
Eu zic sa-ti incerci sansa, dar fa-o frumos, fara declaratii, fara sa-i spui ce simti pentru ea.
Pur si simplu, incerci sa iti petreci mai mult timp cu ea, si incet cu incet, poti sa ii spui ca ai ajuns sa o placi in timp.
Nu de alta, dar in momentul de fata nu cred ca o cunosti suficient de bine astfel incat sa poti sa-i spui ca, chiar simti ceva pentru ea, tot ce simti poate e un oarecare sentiment de atractie, dar asta nu e suficient, trebuie sa o cunosti mai bine de atat pentru a ajunge sa spui cu certitudine ca simti ceva pentru ea.

1 răspuns:
| CostiMiti a răspuns:

Și mie mi-sa întâmplat la fel. Iți dau niște concluzii, fetele sunt versate si numai după interes, (unele), dar o să iti găsești fata potrivită, stai calm fete sunt pe pământ o grămada, numai daca știm noi ce să alegem.
Sper ca răspunsul meu sa iți fie de folos? Funda?