Pune-i și tu întrebări mai interesante nu ce-o întreabă până și la școală când se duce prima dată ))))
întreab-o direct : îți place x? Și de acolo începi și dezvolți. asta cu pasiunile e așa basic și folosită peste tot și e o întrebare prea complexă unde n-ai chef să stai să te gândești să răspunzi. eventual după ce o întrebi de chestia x poți să zici ce altceva îți mai place?
A și renunțați la porcăria aia cu „vrei să ne cunoaștem?" că sunteți turn-off direct. din moment ce îți răspunde e logic că vrea, că de aia îți răspunde. nu arată decât că ești disperat și că e o conversație forțată întrucât pentru o conversație spontană și naturală nu îi ceri acceptu/acordu să vorbiți...
Nu mai incerca că se vede că e genul de fată plictisită fără niciun chef și probabil are deja iubit.
Pai,poți sa o intrebi dacă vrea sa va cunoașteti mai bine, pune-i întrebări despre ea, ea o sa te întrebe pe tine și tot așa, dacă vrei sa ieșiți afara, spune i ca te plictisești ca ți ar prinde bine o companie așa plăcută ca ea. Sper ca te am ajutat?
Am vrut să ne cunoaștem mai mult, a fost de acord, dar cand am intrebat o daca are vreo pasiune nu mi-a dat nici seen
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: