| dRaguTzuu a întrebat:

Imi place de o fata si nu stiu ce sa fac cand sunt langa ea ma emotionez si nu mai stiu ce sa spun ma puteti ajuta? Dau FUNDA! Ms :d!

4 răspunsuri:
| PangeeaRogvaiv a răspuns:

Buna!
In primul rand trebuie sa fi tu insuti si sa comunici cat mai mult cu ea fara sa ai emotii.
Mult succes!

| alexutza071 a răspuns:

Salut! Daca iti place de ea ar trebui in primul rand sa-i vorbesti foarte mult, Spre exemplu intreab-o ce hobby-uri are, sau pur si simplu intreab-o ce-ti trece prima data in minte.Si parerea mea ar fi sa nu tii cont daca are un prieten sau nu,daca vorbesti cu ea nu se intampla nimic chiar daca are prieten, daca si ea te va placea cu adevarat isi va da seama de sentimentele tale si va iesi ceva frumos. apropo, ii poti spune chiar tu ce simti pentru ea, plus ca asta ar fi ceea mai buna solutie, rapid si eficient.bafta

| PastramăDeElefant a răspuns:

Stiu ce vrei sa zici. in primul rand nu te mai gandi ca ai spune ceva si te-ai face de ras, fii tu insuti. in al doilea rand incearca sa vorbesti cu ea prin mesaje, mess, facebook... si sa-i spui ce simti pentru ea ( verifica daca are pe altcineva sau daca ii place de altcineva )

| dRaguTzuu explică:

Da dar i-am spus ce simt pentru ea pe mess si nu pot sa mai vorbesc cu ea in realitate de rusine! Ce sa fac?