Faptul ca iesiti impreuna este primul pas pe care l`ai facut fara ajutorul cuiva.Si sa stii ca ideea cu "o conduc acasa sa-i trantesc "stii...imi place de tine" nu este rea. Uneori este bine sa fii direct.Cu siguranta va da roade. Daca si ea te place va accepta chiar daca ai intreba`o stand in cap.Ai incredere in tine! Succes! Spune`ne ce ai rezolvat
Te pup!
Hmm suna frumos...pai scoate'o la un film si sa fie ceva mai romantic fa'ti curaj fi barbat si spune'i asa cum iti dicteaza inima nu trebuie sa inveti niste replici sau stiu eu ce mie imi plac baietii care spun ceea ce simt nu conteaza cum o fac eu zic ca e mai frumos sa spui ceea ce simti tu si o sa vezi ca o sa ii placa daca spui ca si ea te place...pentru ca, cuvintele sunt mai frumoase spuse fara o replica exact ce iti dicteaza inima
asa ca...
scoate'o la film si bafta
te pup si succes
Ca fata. ți-aș recomanda să nu ii spui personal.
Nu știu.asta ii doar părerea mea ...De obicei.ne este rușine. când auzim lucruri de genu: Îmi placi. vrei să ieși cu mine?
Treaba e că depinde de fată. dacă e timidă. o sa ii fie rușine. și nu o sa știe ce să răspundă. dacă e tupeistă și fară rușine. poate o să te alegi cu un sarut
Mult Succes! :*
Trebuie sai spui pe sleau, m ii spui ca vrei sa fii cu ea ca doar ea asta asteapta, crede-ma functoneaza, la mine a mers si sunt la generela, e o nimica toata si daca te intreaba de ce vrei sa fii cu ea spune-i ca este frumoasa desteapta, si alte lucruri stii tu