El probabil te priveste ca pe un copil(i hope so/ asa ca indiferent ce ai face situatia nu se va schimba.Gaseste-ti pe cineva de varsta ta
Pentru cosmin bacau:
i-ai dat cel mai bun sfat crezi daca il invita la ea, ce crede omu'? ca vrea sex, nu? Doamne! 8-)
Cosminbacau:i-am vazut poza, intr-adevar e dif km mare dar sfatul p care i l-am dat este singurul folositor. Ce vrei sa o incurajez la prostii si sa-i zic metode de cucerire? Aici incerci sa ajuti o persoana nu o indemni sa faca sex cu un om de 40-45 de ani!
pa, pa.
Pai eu il locul tau mi-as da 2 palme ca sa imi revin. Cum poti sa faci asa ceva tinand cont ca tu ai 16-18 ani si el 40 si ceva de ani. Diferenta de varsta este foarte mare. Iar al doilea lucru ar fi acela ca omul este casatorit si presupun ca tu iti doresti ca el sa lase familia si totul si sa fie cu tine. Deci nu este prea frumos si logic ce vrei tu sa faci.
Invita-l la tine cand esti singura si ia-ti inima in dinti si spune-i ce simti pentru el. Cati ani ai?
MaryAnne16: La asa intrebare asa raspuns. Tu ce zici? I mean, take a look at her photo. Si apoi raspunde-i tu.