I-ai spus deja că-l placi, dacă nu ţi-a întors "acest favor" nu înseamnă neapărat că e timid. Poate însemna şi că nu te place.
Trebuie să fi pregătită pentru ce-i "mai rău".
E o posibilitate să te placă doar ca pe o amică, de aceea te şi evită când vine vorba de ceva mai mult. Sau se simte complexat fiindcă e mai mic ca tine la vârstă şi dacă e la fel şi la înălţime, e şi mai şi.
Merită să insişti, întreabă-l direct dacă vrea să fie cu tine, având în vedere că tipul pare o muiere. Dar dacă te refuză, las-o baltă. Caută altul.
Pai ....eu nu ia-si spun baiatului pe care il plac ca imi place dar tu daca ai curajul necesar spune-i
Eu zic asa: daca ii spui unei persoane ca o placi si acea persoana te place si ea, trebuie sa fie de-a dreptul retardata sa nu iti spuna asta avand in vedere ca primul pas a fost facut de catre tine.
Data fiind situatia eu nu cred ca te place. Trebuie sa fie prea prost ca sa ii zici ca il placi, sa te placa si el, dar sa nu iti spuna.
Deci ori nu te place ori e imbecil. Nu cred ca-ti convine nicio varianta asa ca mai bine lasa-l in treba lui.
Cat despre partea cu "multi spuneau ca si el ma place", eh, am trecut si eu prin asta. Prietenele ei bateau apropo-uri evidente, chiar si ea sugera asta, dar cand i-am zis s-a facut ca ploua deci... lumea mai mananca si ****.