In primul rand, foarte bine ca [,] crezi asa, si urmezi acest idemn[conteaza ce e in interior nu in afara], in al 2-lea rand, de ce sa rada de el daca e cu o fata de a 5-a? Tu nu esti si tu o fata ca toate celalalte? De fapt nu esti tu esti unica in felul tau. Daca tu crezi ca baietul te place, atunci ce mai astepti? Du-te la el si purtati o conversatie. De pe parcusul ei, dupa felul cum vorbeste cu tine iti vei putea da seama daca "flirteaza" cu tine si daca te place. Daca observi acest lucru, continua sa tii legatura cu el prin intermediul messului de exemplu. Si poate ca in acest fel va veti apropia din ce in ce mai mult. Succes!
Nu e adevarat! stai calma, nu. ti asculta colegii si toti cei care spun ca. i urat. si mie mi s. a intamplat si nu am bagat de seama chiar deloc, ba chiar le.am aratat ca nu. mi pasa... parerea mea ar fi sa nu te duci la el pnt ca este mai mare. ma rog si eu sunt a 7 a si nujt dar pot sa. ti spun ca si mie intr. a sasea mi. a placut d unu de. a 8 a si tt asa nu m-a placut l.am adaugat in lista la mess, si tt felu de chestii, asa ca acum imi plq un baiat de la mine de la sala[fac karate] el are 19 ani eu 14 e nascut in aceeasi zi cu mine, eu ar trebui sa-mi fac griji ca nu s.ar uita la mine, tu nu gandeste. te sunt doar 2 ani.asa ca fa si tu tt posibilul sa te bagi in vba cu el; x ma bucur daca te.am ajutat >; d<