| Andreea14_1918 a întrebat:

Imi place de un baiat cu 10 luni mai mare decat mine. E o poveste lunga intre noi el ma place din prima clipa in care m-a vazut pe parcurs a inceput sa imi placa si mie de el anul trecut m-a intrebat daca vreau sa fiu prietena lui iar eu i-am zis nu pentru ca am crezut ca sunt prea mica aveam 13 ani pe atunci iar de atunci nu mai este la fel de grijuliu si romantic cu mine eu nu i-am zis ca al plac iar acum vreau sa o fac dar nu prea stiu cum imi puteti spune un mod dar nu asa direct pentru ca nu pot si vreau sa imi spuneti si cateva gesturi va rog dau fundita la cel mai bun raspuns.Multumesc.As vrea si cateva gesturi prin care sa ai dovedesc.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Allyna_5364 a răspuns:

Buna Andreea! stiu cum elaughingmi s-a intamplat si mie. Daca u chiar vrei sa fii cu el,vorbeste cu el pe messenger,la un suc, si adui aminte de acele clipe pe care le-ati petrecut impreuna, si intr-un mod mai suptil. spune-i ca tie chiar iti place de el.De exemplu:"apropo am o intrebare care ma roade pe dinauntru tie chiar ti-a placut de mine?"UITE UN INCEPUT.aceasta intrebare poti sa o strecori in timpul conversatiei voastre si poti fii sigura ca de aici.vei sti sa continuiwinking

fUnDiTzZa?