| YoanaRebella a întrebat:

Imi place de un baiat cu 2 ani mai mare ca mine. Pana acum eram mai reci dar am inceput sa ne apropiam putin adica sa stam in pauze impreuna si sa ne dam imbratisari, dar eu mi-as dori mai mult si nu stiu cum sa ma apropii de el happy ofer funda happy

Răspuns Câştigător
| syel a răspuns:

Intai, cunoasti-va si iesiti impreuna ca amicii desigur, dar daca vrei neaparat sa stii daca simte ceva pentru tine, vorbiti despre filme, chiar daca ati mai vorbit, dar vezi, nu incepe direct cu filmele romantice, altfel o sa isi de-a seama unde vrei sa ajungi si s-ar putea sa strici totul, crede-ma baietii isi dau seama usor. Incepe cu genulde filme care ii plac lui, si treptat sa ajungeti la cele romantice. Poti sa ii zici ceva de genu, ca din plicitseala te-ai uitat cu parintii tai la un film in care se pupau mult si ca nu aveai ce face. Poate i se va aprinde beculetul in cap si te va saruta. Poti sa ne si informezi daca vrei ce s-a intamplat intre voi doi.

2 răspunsuri:
| xxOreos136xx a răspuns:

Heii.
Te inteleg! Uite cum faci :
- Vorbesti cu el pe mess sau pe facebook. Ii spui asa :
" - Uite! Mie imi place de tine! Si. as vrea sa fim mai mult de cat amici! "
Bafta cu acem baiat! :*

| ErikaP a răspuns:

Buna,ar fi bine sa vorbiti sa iesiti pe afara(de fapt o intalnire pe ocolite), sa vorbiti mai multe sa va cunoasteti, pentru ca asa la scoala nu poti vorbii multe din cauza colegilor, eu cred ca asa e cel mai bine, Bafta!