| miky_5800 a întrebat:

Imi place de un baiat cu care am fost si impreuna, ne-am despartit din cauza persoanelor care nu stiu ce vorbesc. Acum eu ma gandesc in fiecare zi la el dar el este cu o alta fata...si ma simt foarte ciudat cand stiu ca este cu ea in fiecare zi, este o senzatie foarte aiurea cand te gandesti ca l-am iubit atat de mult si inca il mai iubesc si el este cu alta. Nu stiu ce sa fac sa renunt la el si sa merg mai departe, sau sa lupt in continuare pentru el? Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| federerdinamo a răspuns:

Parerea meae sa incerci sa il uiti. Poate nu vei putea niciodata... dar asta e viata merge inainte. Acum el e cu alta are rost sa iti pierzi timpul ganindu-te la cineva care poate nu te va mai iubi niciodata. Mergi inainte, viata e scurta. Fa ce-ti place mai multwinking. sper ca ti-am fost de ajutorlove struck

2 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

De ce? Daca sunteti atat de imaturi amandoi incat sa dati vina pe "lume" nu cred ca mai meritati o a doua sansa.Cand sunteti doi oricine altcineva este in plus.Relatiile care se despart din cauza gurii lumii sunt cele mai superficiale. El si-a revenit repede dupa "confruntarea" cu lumea si asa ar trebui sa faci si tuwinking

| miky_5800 explică:

Multumesc pentru. ajutor o sa incerc sa-l uit... dar nu cred ca va fi atat d usor crying