| BAliinuShaa a întrebat:

Imi place de un baiat cu care sunt la ore de englezahappy
Nu ne-am vorbit nicioadata dar mereu cand trecem unul pe langa altul ne privim vb cu prietenii nostri cei mai buni de noi etc! Problema este ca pe el il mai vad luand colegele in brate dar nu cred ca are iubita ca nu am vazut stand cu nimeni mai special sad
Si aici faza groaznica sad
Azi la scoala o fata din clasa mea i`a spus tare ca`l iubesc eu care nu eram de fata :o
Si acum am impresia ca el cu restul clasei de engleza rad de mine straight face N`am idee sad Cum as putea sa ma bag in seama cu el fara sa zica ca sunt foarte stresanta si cum as putea sa ma dau la el incetul cu incetul sau macar sa fim prieteni happy
Help please sunt foarte timida sad
Funda

3 răspunsuri:
| DoubleS a răspuns:

Heeeyz! ubitha, problemele astea sunt foarte dese :*! Daca restul clasei rade, nu-ti fa griji! ignorai! e ceva trecator! poti face urmatoarele chestii: - intreaba-l daca are un pix, ca nu ai cu ce sa scrii; - incearca sa intrii o data cu el pe usa ( in sensuri diferite, fara sa isi de-a seama ca o faci intentionatwinking ); - sa stai cu prietenele lui, astfel te vei intalni cu el, si POSIBIL sa porti un dialog cu el. Bafta! Sper ca te-am ajutat! :*:*:*:*

| Shady13 a răspuns:

Vorbeste cu el, cere-i un numar de telefon. Invital la tine sau la un suc (la tine, cu scuza "sa va faceti teme)... Dupaia incearca sa vorbesti cu un prieten/a bun/a sa jucati un joc care sa te apropie de el (de exemplu adevar si provocare: poti ruga pe cineva sa iti puna provocari sa il saruti... etc)
Si nu trebuie sa fii timida happy

| Scriiitoare a răspuns:

Ok. te ajut:d in primul rand nu ai de unde sa stii ce crede el despre tine; in al doilea rand ar trebui sa te apropii tiptil de el si sa il faci sa te placa kiss asa...trebuie sa te plangi ca iia de la tine din clasa sunt foarte rai si rad pe seama ta. dupa aia ar trebui sa il intrebi cateva lucruri in engleza pe care el le stie. trebuie sa te apropii de el, sa petreceti cat mai mult timp impreunakiss bafta