S-ar puea sa te placa. Asa este regula, sa te joci putin pana sa incerci sa cuceresti. Este instinctiv. Dar tu nu ai nici o opinie? Stai si nu zici nimic? Astepti pe el sa te abordeze?
Mai mult ca sigur te place. Iar in ceea ce priveste comportamentul lui cu fetele in general.are o problema acest baiat. Daca te-ai apropia de el, poate ti-ai da seama mai bine despre ce este vorba, ce i s-a intamplat in copilarie. Incearca sa te imprietenesti cu el.
Sigur ca te place. Si nu te mai da la o parte. A! Si vb cu el pe mess, ai mai mult curaj; intreaba-l daca te place si dupa dezvoltati...
Eu nu stiu ce sa spun mai exact...este prea agresiv cu celelalte fete chiar dac cu tine nu este nutrebuie sa ii acceptii agresivitatea deoaece pote la sfarsit o sa primesti si u daca ii faci ceva ce nu o sa ii convina! eu te sfatuiesc sa ai mai mult curaj sa vb cu el si sa iil intrebi ca ce este cu el de ce este asa de agresiv! tu daca o sa fii cu el si o sa ai ceva serios cu el o sa ai mari mari probleme cu el daca se comporta asa! 11