anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat, dar lui ii place de alta fata si e o poveste lunga. Deci el sta in Brasov si vine in Constanta in fiecare vara sa stea cu noi. A aflat ca il plac, m-a chiar si intrebat daca vreau sa fiu cu el, dar nu l-am crezut pentru ca eu eram sigura ca ii place de o fata, care e cea mai buna prietena a mea. Si asa a si fost. Am acceptat la misto sa vad ce se intampla si cand a venit prietena mea din Italia numai vorbea cu mine si se uita numai la ea. Ea e mult mai deschisa ca mine, mai de treaba, mai glumeata, eu zici ca sunt emo pe dinauntru. Am incercat sa ma comport ca ea, dar nu pot. Ca sa ma simt si mai nervoasa ascult rock, dar asta e alta treaba. Cum sa fiu mai deschisa cu el? Adica, acum nici nu ma mai baga in seama, nu de alta, dar nu are despre ce vorbi cu mine.

1 răspuns:
| AlissaDenissa a răspuns:

Daca nu te place asa cum esti nu trebuie sa te schimbi pentru el. Fiecare are felul si modul sau de a gandi. Stiu ca ti se pare ca este chiar necesara aceasta schimbare pentru ca il placi mult, insa nu e chiar necesara. E ca vorba aceea:,, Poate tu te vezi cu defecte, dar cineva, undeva acolo te vede perfecta."

Insa, pentru a vedea daca te place ignora-l, dar nu complet. Nu ii mai da asa multa atentie si vezi cum reactioneaza. Daca este intrigat ca nu il bagi in seama este probabil sa te placa. Prietenei tale este firesc ca ii da atentie pentru ca aceasta poate vorbeste mai deschis cu el si ii da sperante de o relatie. Asta e parerea mea sper ca te-am ajutat!