| gagaHaIr a întrebat:

Imi place de un baiat, dar nu la nebunie.si stiu foarte sigur ca si lui ii place de mine si el e foarte dragut.Si o singura data, nu mai stiu din ce motiv(cred ca a fost o provocare)i-am dat un pupic mic pe obraz.(pana atunci nu ma placea prea mult.)si acum aproape mereu vorbeste cu mine pe mess. era intr-o zi langa casa mea cu alt baiat si vroia sa ies si eu, dar am avut telefonul inchis si nu am observat...(i-am dat nr meu de telefon)vreau sa fiu cu el dar sunt cam timida pentru ca in ultima mea relatie am suferit.si el e timid si nu vrea sa-mi spuna ce simte, desi vorbim mereu si ne intelegem bine.cum as putea sa-l fac sa imi spuna ce simte?

2 răspunsuri:
| AnG3L13 a răspuns:

Spune-i cei place la tine joaca adevar sau provocare si provoakal sai spuna daca simte cv pentru tine sau adevar daca alege daca te iubeste primesc funda?

| TheKataGirl a răspuns:

Spune-i ce simti ca eu am pierdut doi baieti din cauza ca nu le-am zis ce simt si am aflat apoi de la prieteniilor si de la ei ca ma placeau la nebunie, dar au renuntat pentru ca nu le-am zis(si eu sunt foarte timida). Acum am inceput sa le spun baietilor cand ii plac si nu am fost niciodata respinsa.
Nu astepta de la el pentru ca baietii sunt mai timizi decat fetele (chiar daca pare ca nu-i asa). Spune-i si vei fi fericita in aceasta relatie daca el te place asa cum zici tu.
Funda?