Bună! Tu vrei sa te observe şi să te placă pentru felul tău de a fi,pentru sufletul tău sau pentru felul în care arăţi,îţi faci părul? Eu spun să nu te maimuţăreşti aşa,baga-te în seamă cu el,arată-i că eşti fată de treabă.Fii tu însuţi! Iar dacă nu te place, nu trebuie să te prefaci sau să-ţi schimbi freza sau mai ştiu eu..., ci înseamnă că nu-i de nasul tău şi că meriţi mai mult de atât.
Pai eu ca sa ma observe un baiat gasesc diferite intrebari la care m-ar putea ajuta, stau mai mult cu el, vb cu el. Daca nu merge fa si tu ce fac majoritatea fetelor imbracate si fa-ti parul incat sa iesi in evidenta, la haine decoltate. bine acum depinde si de baiat, dar multora la plac fetele care se imbraca decolta.
Eu as zice sa fii cat mai naturala nu te transforma intr-o pitipoanca.
Machiata discret (mascara,fard de pleoape,luciu de buze), parul cat mai natural haine in care sa te simti bine si multa incredere in tine, asta conteaza cel mai mult. Incearca sa intri in discutie cu el, incearca sa-ti dai seama daca e interesat de tine sau il plictisesti. Atunci cand tu nu te simti bine in pielea ta asta se vede si din exterior.Multa bafta la urma urmei e doar un baiat nu e bau-bau.
In primul' rand: nu totul se rezuma la cum te imbraci,cum te machezi,cum iti faci parul',si ce fel de pantofi porti. Incearca sa te faci remarcata prin felul tau de a fi,prin comportamentu' tau,felul cum folosesti cuvintele, veselia, personalitatea si misterul aparte.
anonim_4396 întreabă: