| wings a întrebat:

Imi place de un baiat, dar nu stiu cum sa il cuceresc! Are parul blond, ochii caprui si un baiat superrrr! Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blond cu ochi caprui...frumos love struck
Pai incearca sa fii tu insati, naturala, feminina, fara fite, fara sa incerci sa pari altfel decat esti

Nu-l lua prea tare din start, fii mai subtila, fa-l pe el sa te observe si sa te cucereasca.Nimanui nu-i place o prada usoarabatting eyelashes

Zambeste, razi la glumele lui(chiar daca-s seci, ii mangaie ego-ul)

Intra in vorba cu el, dar asa...subiecte comune...filme,muzica, prieteni, etc.Aici baga atu-urile la inaintare(zambet frumos, gesturi, miscari etc)

Cere-i ajutorul, vezi tu, scapa ceva carti pe jos, zi-i sa-ti inchida un lant, te impiedici laughing, din astea

Fa-i complimente, spune-i-i ca-i inteligent, amuzant, interesant...

20 răspunsuri:
| rox a răspuns:

Are un baiat? eu asa am inteles din ce-am citit.
pai eu stiu... da-te pe langa el, baga-te in seama cu el alea alealaughing

| kitty_8919 a răspuns:

Incearca sa iti petreci cat mai mult timp in preajma lui, imbracate mai provocatoare si incearca sa il impresionezi.succes!

nony
| nony a răspuns:

Spune-i ca nu mai esti virgina.winking

| wings explică:

Gresala mea vroiam sa scriu ca e un baiat superrr!

| cutie a răspuns:

OoO! Il vreau eulaughingSti eu cred ca frumusetea conteazahappyasa ca cumpara-ti haine noi si schimba-ti look-ul!

| wings explică:

Nony nu prea pot sa ii spun asta!
poate m-ar uri!
Totusi amuzant raspuns!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai fetelor! la cit de frumoase, v-a lasat Dumnezeau pe pamant, si destepte sunteti, cred ca noi barbatii ar trebui sa mergem in limba dupa voi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu arme si munitii, asa se pleaca la razboi de cand lumea! Citeste mult despre strategii, fixeaza-ti niste dictoane clare, gen: Dezbina si cucereste! de-astea!
Auzi? Ce-ar fi sa stai linistita si poate in cateva minute posteaza si el o intrebare similara?
De ce sa nu te cucereasca el? Cred ca ma apuc de un eseu dupa toate postarile de aici!

| Silvia a răspuns:

@Blindul Ben, foarte inteligent raspunsul tau!whistling

| sweet_girl_carmen a răspuns:

Poti incerca sa te prefaci neajutorata la ceva si sa-i ceri ajutorul, sau provoaca-l la o partida de tenis de exemplu, ceva la care te descurci bine, iar cine pierde il scoate in oras pe celelalt. baietii mereu accepta provocarile... success!

| speranza24 a răspuns:

Singurul consigliu pe care pot sa ti'l dau e:fii naturala, directa,,,, fa in asa fel, sa'i atragi atentia asupra ta si sa'i starnesti curiositatea si dorinta, sa te cunoasca...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta o cunostinta comuna! sa te ajute! succes!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cauta pe cineva sa va faca cunostinta, pe urma e simplu...

| msgirl a răspuns:

Cati ani are?

| wings explică:

Are 13 ani

| wings explică:

I-am zis pe mess ca vreau un sfat de la un baiat. L-am intrebat asa:daca imi place de un baiat si lui ii place de mine dar e prea modest ca sa spuna, ce sa fac? Iar el a zis asa:du-te la el si saruta-l!

| wings explică:

Dar el stie la cine m-am referit(adica la el)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place de un baiat, dar nu stiu cum sa il cuceresc! E in clasa cu mine dar el se intalneste doar cu fete mai mari! ce sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi place de un baiat, dar nu stiu cum sa il cuceresk, am obs ca a inceput si el sa se de-a la me, acum nu stiu ce sa mai fac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kitty!
tu chiar crezi ca daca t eimbraci seducator o sa te bage in seama? NU doamne cand v aaud pe toate cu haibe haine haine frumoase ush cebaietii n use uita dupa cum t eimbraciwinking>sanzi bagate si tu in seama razi la glumele lui si cand te intalnesticu el pupal d efiecare data pe obraz si cand crezi tu poti sai faci glumitza aia cu da se t epup pe obraz si tu il pupi pe gura sau zi direct ca il placi, mnah da-mi si mie id tau