Pana acum ii dadeai de inteles ca tii foarte mult la el, evita-l! chestia cu "sa-l fac gelos" nu cred ca ar merge. dar merita incercat. daca iti faci bine rolul iti impui "de azi il avit si nu-i dau de inteles ca tin la el " sa vezi ca va merge unor baieti le place cand la un moment dat esti distanta cu el sa nu-l intrebi niciodata daca vrea sa fie cu tine! il astepti pe el chiar daca este greu. Am patit-o si am facut la fel si a mers Sper sa te ajute si pe tine.Succes!
Sa accepti ca nu te place daca nu te place nu ai cum sa il seduci sau sa il faci gelos
esti praf bft )
Incearca sa arati ca nu te mai intereseazaa, si chiar sa-l faci gelos poate asa o sa-si dea seama ca puteti incerca o relatie.multa bafta :*:*:*
De obicei baietii care isi doresc fete potrivite nu isi gasesc si cei care nu isi doresc se tin o gramada de fete frumoase dupa el...in ambele cazuri se subantelege ca baiatul este la fel de dragut.probabil ca asta e mersul naturii adolescentine. eu fac parte din cei care isi doresc si nu gasesc. gelozia nu e o arma potrivita. din moment ce nu te prea place nu va fi gelos. Sper ca ti-am fost de folos :*