Tu cati ani ai? Te orientezi si tu pe unul singur? Dupa ce alege tinta, incearca sa "trimiti sageti" si vezi daca si el este interesat de tine. Aici nu-ti trebuiesc sfaturi, totul vine de la sine. A cuceri pe cineva e un procedeu complex si totusi simplu. Tine de tine.
Eşti sigură că nu mai are si niscai verisori drăguţi? nu de alta dar să nu regreţi la urmă ca n-ai "abordat" pe cine trebuia
pana la urma de cine-ti place? ce treaba are fratele lui ca e dragut de-ai zis plus?
Pai. in primul rand te hotarasti cine iti place. Apoi, insisti cu privirea in ochii lui, sa iti dai seama daca si el te place sau nu. Mai departe, vine de la sine.
Simplu ii dai un sut in cur si replica .bay lake sti ca mie imi place de tine. uite deja imi curg balele dupa tine chiar daca-mi dati stupid nu ma intereseaza dar cand vad ce spune Delight mi se acreste... ce vroiai sa spui ca daca nu-ti mere cu el il poate-ti merge cu fracsu a? never mind nici tu nu sti ce vrei
Pai ia-l pe fratesu ca e mai mic, asta de 24 de ani, depinde cati ani ai tu? Vorbeste cu el si vezi ce e de facut, daca e dragut eu zic sa incerti ca incercarea morte nare! Succes!
mai intai trebuie sa te decizi pe care il alegi pe el sau pe fratele lui
Depinde cati anisori ai si tu, nu stiu, fa rost de id lui, vorbeste cu el pe mess.acum vezi de neamuri mai are...intereseaza-te si dupa abordeaza pe cine trebuiepoate gasesti unu de varsta ta sau apropiat.
lavinia_6809 întreabă: